Výměna manželek na Nově

Každá celoplošná televize má své programy a Výměna manželek má svou nezastupitelnou roli v sekci debilní zábavy. Dnešní Výměna byla o to stupidnější, že vyměňovat se za peníze chtěly manželky tři a jeden manžel. 

V rámci inspirace k tomuto článku jsem tento pořad chtěl koukat až do konce. Bylo velmi dojemné, jak každá z lesbiček dokázala poradit, jak se chovat v rodinných situacích, které přináší život. Celý tento díl nám všem, kteří jsme se vydrželi koukat ukazoval, jak nám lesbičky dokážou poradit při našich strastiplných heteromanželstvích. Jak si lesbičky ví rady v každé situaci a jdou nám heteráčům příkladem. Takže nám právě TV Nova naservírovala to, že lesbická rodina je něco, co je úplně v pořádku a je to běžné. Ještě tedy lesbičky vychovávaly ve svém registrovaném partnerství potomka. Uniklo mi, jestli si ho adoptovaly , ale myslím , že to je potomek z bývalého manželství jedné z leseb.

Takže za mne: nemám nic proti 4% menšině ať už v jakémkoliv složení. Dokonce se mi líbí / i když jsem obyčejný heteráč /, když si hezké holky dají pusu.

Ale nezlobte se na mne Vy, příznivci pozitivní diskriminace, pokud má být rodina základem státu, tak ta rodina čtyřprocentních + děti to jistojistě není a NIKDY NEBUDE. 

P.S. Okamžitě po napsání blogu jsem přepnul a do konce jsem nedokoukal. Reklamy na psychické zotavení byly velmi krátké.

Roman Vitouš 

 

          

Autor: Odstraněný Uživatel | středa 15.3.2017 21:19 | karma článku: 37,33 | přečteno: 2338x