Proč jsem vstoupil do politiky a za koho kopu?

Nikdy jsem nechtěl být politikem. Nemám rád, když někdo plácá hodinu něco k problému a přitom neřekne vůbec nic. Moje rozhodnutí se změnilo v okamžiku vzniku subjektu, který se hlásí ke konzervativnímu nacionalismu.

Jsem členem politického hnutí, které si za svoje hlavní motto vybralo toto slovní spojení:

KONZERVATIVNÍ NACIONALISMUS

Mnohým se ježí chlupy, zda-li to náhodou není něco, za co by se mohlo jít sednout do kriminálu. Říkejte si v duchu: konzervativní nacionalismus někdo bude pokračovat pouze nacionalismus, potom nacismus, fašismus, extremismus...   

Na to odpovím takhle:

Jsem hrdým konzervativním nacionalistou, který se hlásí k základním prvkům fungujícího státu a těmi jsou rodina, národ, práce a vlastenectví. 

Přestože jsem konzervativním nacionalistou a nebo spíše právě proto neposuzuji nikoho podle barvy pleti, rasy, etnika nebo náboženského vyznání. Naše zákony však musí platit pro všechny stejně a případná odlišnost od našich standardů nebude v žádném případě brána jako přednost, nebo jako důvod k toleranci nezákonných aktivit. 

Nebudu zde psát název politického hnutí jehož jsem součástí, protože jak jsem již napsal, jsme jediní, kteří se ke konzervativnímu nacionalismu hrdě hlásí, takže nás nemůže nikdo zaměnit.      

 

Roman Vitouš

 

Autor: Odstraněný Uživatel | sobota 25.2.2017 8:36 | karma článku: 16,99 | přečteno: 716x