Podomní prodej v televizi

Většina, možná všechna města mají ve své vyhlášce zakotveno zákaz podomního prodeje. Nějak se však zapomnělo tento prodej zakázat v médiích, konkrétně v televizích.    

Když to všechno dobře dopadne, tak každý z nás se stane starcem, nebo stařenkou. Budeme rádi vzpomínat na doby, kdy jsme byli mladí, krásní a celý život před sebou. K vracení se k těmto okamžikům si pomáháme různými vjemy jako jsou fotografie a třeba hudba. U hudby bych se zastavil. Starší ročníky obvykle preferují hudbu dechovou.

Prostě dechovku. Nejmenovaná televize navodí seniorům vzpomínky. Úroveň a kvalitu nelze s ničím a s nikým co je u nás na trhu srovnat, protože to, co se tam děje a vysílá je velice hluboko pod morální, etickou a uměleckou hranicí. Je to stroj na peníze, které televize vybírá od našich přestárlých spoluobčanů za téměř bezcenné atributy - CD nahrávky převážně dechových kapel regionálního významu. Samostatnou perlou jsou instrumentální výzvratky  hlavního protagonisty tohoto televizního podomního prodeje.  Jeho nadhled nad úplně vším a písně protkané rádoby politickým sarkasmem by neprošly ani přehrávkovou komisí za dob hluboké totality. 

Před každým starcem a stařenkou se hluboce stydím za to, že naše společnost povolila této televizi vysílání na území našeho státu.      

Při psaní tohoto blogu jsem měl celou dobu zapnutý zmiňovaný program.Je mi 50 let a docela bez problémů jsem odolal pokušení koupit si 3 CD za 777,- Kč. Jak to ale bude za 30 let... , zvládnu to sám?      

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Odstraněný Uživatel | neděle 12.3.2017 9:33 | karma článku: 25,97 | přečteno: 972x