Co mi vadí na nekouření v hospodách?

Jsem odnaučený kuřák. Chci se s Vámi podělit o to, co mi na budoucím nekouření v hospodách vadí. Na konci tohoto příspěvku poradím těm, kteří mají zájem, jak přestat kouřit. Je to velmi prosté.  

Bydlím v patnáctitisícovém městě a tento týden jsem se sešel s majitelkou restaurace. Provozuje klasickou hospodu, kam se chodí  " Na Jedno."  Nedalo mi to a zeptal jsem se na EET...

Když pominu sprostá slova adresovaná na naší poslaneckou elitu, tak závěr byl takový, že EET až tak velký problém, jak to před spuštěním vypadalo, nebude. Co však bude podle mé známé likvidační, je zákaz kouření v hospodách. Když jsem se podíval po stolech, tak jediný, kdo zrovna nekouřil byl pingl u výčepu.

No a co vadí mě - nekuřákovi na zákazu kouření v restauracích? Ztratil jsem tímto demokratickou možnost volby zvolit si restauraci takovou jakou zrovna budu chtít. Když jsem si chtěl zahrát mariáš, tak mi to kouření ani nevadilo. Když jsem se chtěl najíst s partnerkou, tak jsem si svobodně vybral nekuřáckou restauraci. Nepotřebuju, aby mi někdo z těch nadlidí ve sněmovně pomáhal s mým rozhodováním.

A ta rada s kouřením a jeho odnaučením?

Nevěřte nikomu, kdo Vám bude chtít napíchnout ucho, nabízet super žvýkačky, nabízet spreje a náplasti. Chtějí Vaše peníze. Věřte sami sobě a až se SVOBODNĚ rozhodnete přestat kouřit, tak to prostě jenom udělejte.

Anebo prostě nepřestávejte.

Roman Vitouš

Autor: Odstraněný Uživatel | neděle 22.1.2017 22:33 | karma článku: 35,40 | přečteno: 1508x