Až budou chudí chodit pěšky a bohatí létat vrtulníkem

Žijeme v době průmyslových zón, kontrolních hlášení, EET pokladen, spolehlivých - nespolehlivých plátců DPH, nesmyslných sazeb DPH  a dalších vymožeností, které nám / drobným podnikatelům / kladou do cesty elity našeho národa.

Včera jsem viděl a slyšel na FB projev ministra ministrů pana Sobotky. Myslím si, že takovému populismu už nemohou věřit ani početné skupiny lidí, ke kterým tento premiant hovořil. Pokud totiž zvolíme v krajích sociální demokracii, tak bude zadarmo jízdné pro důchodce, jízdné pro děti, ráj na zemi... Jsem přesvědčen, že pokud sociální demokracie volby opravdu vyhraje a nedej Bůh ještě předvolební sliby splní, tak tu naší maličkatou republiku položí na záda. A to se pomalu dostávám k nadpisu tohoto článku.

Velká většina fabrik na průmyslových zónách se zabývá výrobou, nebo montováním něčeho do nějakého auta. To, že alespoň u nás není finanční chuť si pořizovat nová auta, když průměrné stáří se pohybuje okolo 15 let, je zřejmé.

Takže v okamžiku, kdy sociální demokracie vyhraje volby a dostojí svých slibů a v okamžiku kdy chudí budou chodit pěšky a bohatí létat vrtulníkem, tak začneme pobídky od státu dostávat my - malí podnikatelé. Pokud si nás tedy nastavený systém sám nezlikviduje.

Roman Vitouš

 

   

 

Autor: Odstraněný Uživatel | neděle 4.9.2016 10:38 | karma článku: 27,13 | přečteno: 1258x