Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Další divné tvrzení je to o tom tenise. Pokud se pamatuji, tak tenisová hřiště nezarůstala travou a na tenis se chodilo s raketou bez toho, aby ji někdo musel schovávt pod bundou. Ale je pravda, že v Českém Brodě to třeba tak měli...

1 0
možnosti
Foto

I32v93a72n 25M43a29r48e35k

20. 12. 2015 17:57

Když tak p.Olmere živí by záviděli mrtvým ,takže není oč stát, ani o ten závviděný bunkr.8-o

No a s těmi červenými trenkami. V tělocviku na devítce je nosila celá naše chlapecká třída, ale že by sme se považovali za hrdiny či nás za to někdo trestně stíhal za hanobení ? ! Trošku divné to VVaše tvrzení , ne ? ! ;-(

0 0
možnosti
Foto

Protože naše vláda (s výjimkou jednoho jejího člena) tak bohatá není, odporoučí se v případě potřeby Sobotkova vláda jako vláda exilová někam do Tramtárie odkud nás bude řídit a říkat nám co musíme dělat a jak se v tom srabu tady co nejlépe a důstojně máme chovat.

0 0
možnosti
JS

Dobře režírujete a čtivě píšete ...

0 1
možnosti
RC

No jasne Playgirls, to byl vykvet nasi kinematografie. Prvni dil je na CSFD hodnocen jako 13. nejhorsi, jeho pokracovani dokonce jako druhy nejhorsi film.

1 0
možnosti
MR

M57i58l32a80n 75R51a11d41e73k

20. 12. 2015 15:49

jsou to jejich prachy, jestli to vyhodi za chlast a zensky, nebo to zaplati architektum a zednikum, tak co je vam do toho?

1 0
možnosti

Jasně, zapomněl jste jen dodat, že to jsou jistě poctivě vydělaný prachy;-D

1 0
možnosti
Foto

Tady jde alespoň o miliardy. Pod vedlejším blogem jiný bolševik závidí i obyčejný oběd.

3 1
možnosti
RC

Ten bunkr asi bude pod zemi, tak v cem je problem?

1 0
možnosti
VV

To nevim, ale Autor pise o jeho smyslu.

1 0
možnosti
Foto

pokud si postaví za své peníze, proč jim do toho mluvit

4 0
možnosti
Foto

Vy si myslíte že někdo u nás mohl po revoluci poctivě a vlastní pílí takto zbohatnout. To jen bílí koně si odvezli na svých hřbetech kapitál a blbostí nás všech si ho stále zvyšují, viz Bakala a jeho bytečky. To jsme za komunistů nadávali, že si představitelé chtějí budovat nadstandartní kliniku, to bylo křiku. Dnes v demokracii se to nadstandarty pro smetánku jen hemží a my ovečky jen bečíme a bečímeRv, jen ty zvonečky již necinkají.;-);-)

3 3
možnosti