Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Zašel jsem jednou na ČSSZ, dodal, co potřebovali, a bylo vyřízeno. Dokonce i bez kávy a bonboniéry. Ještě mi poradili, abych odchod do důchodu odložil o šest týdnů, protože mi ho pak budou počítat s výhodnějším koeficientem, což se stalo a rozdíl byl 1000 Kč.

Za mne s ČSSZ spokojenost.

1 0
možnosti
JK

Co je na tom divného ? Ten, kdo měl 2-3 zaměstnání má důchod vyřízený celkem rychle, protože ČSSZ zpravidla podklady má. Ten, kdo měl tzv. svobodné povolání musí podklady dodat sám. A pokud si neplatil dobrovolně pojištění, má i mizerný důchod.

3 0
možnosti
MH

Krásný příběh pane Olmer. Připomnělo mi to když jsem žádal o důchod. Dnes už se tomu mohu jen smát. Děkuji za připomínku.

0 0
možnosti
Foto

...já už pravděpodobně coby silný ročník 70 už toto martýrium podstupovat nebudu muset...Pokud budu mít přece jen štěstí a důchodu se dožiju, tak se obávám, že už ve státní kasičce toho na rozdávání moc nezbyde...

1 0
možnosti
Foto

Můžete si však být jistá paní Lucie tím, že na rozdávání zvláštních odměn pro naše ctěné či méně ctěné papaláše, bude tam těch penízků v naší státní kasičce VŽDY dostatek. A jak by řekl kocour Mikeš Ševců z Hrusic, bylo by tam toho "asi několik stovek hrnkův".

0 0
možnosti
Foto

Vyřízení důchodu mi trvalo cca 15 minut.

A to jedním mým zaměstnavatelem byl slovenský podnik sídlící v Bratislavě.

3 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 44,03
  • Průměrná čtenost 3823x
Jsem vyznavačem kréda Miloše Kopeckého, že "Humor je nejdůstojnější projev smutku".

Seznam rubrik