Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

16. 3. 2011 8:49
Milý autore, neměl byste automaticky předpokládat,

že každý, kdo čte váš článek, je v obraze. Proto by nebylo od věci alespoň stručně popsat, o jaký úlet Kalouska se jedná.  

0 0
možnosti
PH

petrph

16. 3. 2011 8:39
asi bych to přirovnal

K situaci kdy si popálíte jeden prst o žárovku a pak se do druhýho praštíte kladivem. Ta druhá bolest určitě přehluší tu první a ani si nevzpomenete že jste ten popálenej prst chtěl pofoukat.

Takže, v kontextu toho že někdo ze státní správy dal příkaz k vyslání ozbrojeného komanda do veřejněprávní televize je informace o tom že pan ministr mystifikoval novináře skutečně prkotina.A pokud vláda důvěryhodně nevyřeší to druhé,ani nemusí řešit to první. Protože,pak se skutečně nemusíme obávat toho že by snad pan ministr opět novináře mystifikoval, když na ně místo toho může poslat vojáky se samopaly.

0 0
možnosti
C

carolusI

16. 3. 2011 2:18
Alkohol

má na lidský mozek zvláštní účinky. Při častém a nadměrném užívání začne mozek fungovat asi tak, jako jeden neblaze proslulý operační systém. Prostě dělá naprosto nesmyslné věci. U počítače stačí přejít na jiný operační systém. U onoho pána. by byl na místě delší ozdravný pobyt na uzavřeném oddělení.;-(

0 0
možnosti
KJ

zpetak

15. 3. 2011 22:32
Dava to urcite indicie.

Pane Kalouskuv uskok a vtrhnuti ozbrojeneho vojenskeho komanda do ceske televize. Indicie o ceskych politricich a jejich obav z medii. Za nejaky cas to bude denni realitou a mravni rovinou.Bude uz zalezet jen na vas, mladych, kdy to skonci.My starsi jsme zbabelci Musite opet vstoupit na Narodni tridu....

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 851x
Jsem student ekonomie, jehož nebaví sedět a nadávat sám.

Seznam rubrik