Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Filmek

3. 2. 2012 9:57
Chybí vůle, odvaha, ochota se postavit nemorálnosti

Vnímám to podobně. Nejdůležitější je začít, fungovat tak v každodenním životě a hlavně neustupovat! Jen tak se časem přidají i další a dojde to i na ty "nahoře", kteří, ač by nám měli sloužit, nás jen zotročují. Nenechat si to líbit a ozývat se, to je jedinný účinný lék. Lhostejnost k amorálnosti jakéhokoli druhu je náš konec jakožto fungující společnosti.

1 0
možnosti
PH

petrph

3. 2. 2012 7:42
já bejt tebou

Tak tu nulovou toleranci vyhlásím až dostuduješ.Abys teda vůbec dostudoval...Hádám že pan docent který si Topolánka přivedl nebude mít problém zavést nulovou toleranci proti tobě-,ale při zkouškách.

To není o nějaké totalitě, to je o realitě -ty si můžeš stěžovat na přednášky Topolánka, ale jestli ti profesor u zkoušky lehce dokáže že z předmětu nic neumíš, tak proti tomu si stěžovat nemůžeš..

0 0
možnosti
L

laduk

3. 2. 2012 1:51
hm..

S tím bych i souhlasil, že se špinavými lidmi se nemluví

1 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 2. 2012 21:43
Drobné dotazy

1. Proč jste nezačal bučet a pískat vy? To pískáte pouze v davu? No - to umí každý fotbalový 'fanda'

2. Proč jste na přednášejícího neměl připravené dotazy vy a proč jste je nepoložil, když se tolik divíte 'zbabělým' kolegům?

3. Píšete: " Při zkoušení se objevily určité problémy spíše technického ražení a uvědomělí studenti se jali sepisovat stížnosti a petice. Studenti byli skutečně rozhořčení,...".  Je krásné se morálně rozhořčit, když neklapou zkoušky. Vy toto rozhořčení považujete fakt za morální? A studenty za 'uvědomělé' (v které době jsem toto označení slýchával?)???  Fakt?

0 0
možnosti
VM

Vít Macháček

2. 2. 2012 21:50
Re: Drobné dotazy

později jsem v článku napsal: Vina padá i na má bedra, proto ostatně píšu tento článek.

Na zbylé otázky: Ano, toto rozhořčení považuji za morální, narozdíl od technických problémů při zkoušení způsobených ze strany zkoušejících.

Studenty za uvědomělé nepovažuji, ušel vám sarkasmus. A to že to slovo používal někdo jinej a to slovo doslova znásilňoval není chybou toho slova.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 2. 2012 21:35
Píšete:

" ... za jehož vlády pravděpodobně zmizely velké peníze, ...."  Tato věta je ještě solidní: "pravděpodobně".  Jenže další dedukce je nesolidní - podjímá  a/ že je dokázáno, že peníze zmizely   a  b/ že osnovatelem je pan Toplánek.

Jsem rád, že ostatní studenti byli soudní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 851x
Jsem student ekonomie, jehož nebaví sedět a nadávat sám.

Seznam rubrik