Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Euroasijská unie je něco tak obrovského a silného, že jsem si toho ani nevšiml. A ty ekonomické rekordy, takové, že USA si před nimi sedá na ... no, sedá si. Ještě mi v tom spolku chybí Venezuela.

EU je marxistická a levicová, kdežto Euroasijská unie je vzor pravicovosti a příkladného kapitalismu. A papež je husita. ;-D

1 1
možnosti
VJ

Ale vy tady nejste od všímání, pane Dvořáku, vy jste tady, jak to tak vypadá, od bezmyšlenkovitého plácání.

0 0
možnosti
VJ

Co Španělsko, podobně jako v Řecku, skončily teď nedávno otřesem i volby v Qeenslandu v Austrálii a scénář je, na trochu vyšší úrovni, podobný jako v tom Řecku. Utahovat opasky a platit dluhy, to se prostě dneska nenosí. S tím souvisí i perspektiva Euroasijské unie. Na každém kroku je zřejmé, že země EA unie nákaza lehkého života bez odpovědnosti zdaleka nepostihla. Euroasijská unie nemusí čekat na nějaká uznání. Ta nás (EU) převálcuje a ani si toho nevšimne. Pomůže pouze systematická a dlouhodobá, tedy cílevědomá výchova obyvatelstva již od mládí k pravicovým, konzervativním hodnotám. je to sice těžké a bolí to, ale alternativou je pouze pokaždé nový začátek od nuly.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste naivka. Proč by měli Rusové a Číňani "smáznout řecký dluh levou rukou"? A proč by měli nyní dotovat řecké žití na dluh oni? Navíc Rusko se nyní ocitlo v obtížné ekonomické situaci v důsledku poklesu cen ropy. Něco je také bude stát Krym a možná i východ Ukrajiny.

Soudím, že řecký dluh je dnes už prakticky nesplatitelný a nějaká forma bankrotu Řecka je nevyhnutelná. Směšné jsou ovšem řecké představy, že se jejich dluhy jednoduše smáznou a oni budou žít na dluh vesele dál jako dlouhá léta předtím. :-)

2 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím s vámi v tom, že v Řecku to může být jen horší a horší. Současné úvěry jsou vázána na konkrétní, zejména restrukturalizační, podmínky. Je na nich, aby zvážili s pojení s Východem, který nepochybně takové požadavky na Řecko mít nebude.

RF se nepochybně může líbit klín vražený do EU, na straně druhé nemají Řekové nejmenší šanci od Východu získat to, co si slibují, neboť Východ má svých problémů na hlavu (i ve srovnání s EU).

Ale souhlasím s vámi, že (zejména při současném uzavření kohoutků penězovodu) budou asi víc a víc tíhnout k Východu.

2 0
možnosti