Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlavní utajovanou skutečností, kterou vyzradil ve svém projevu Miloš Zeman je, že žádné důkazy neexistují. Konstrukce je vytvořená uměle a nesnese kritické posouzení. Proto jsou "důkazy" tajné, a takové také zůstanou !!

1 3
možnosti
JZ

Je pozoruhodné, že ti, co o sobě tvrdí, že jsou čeští vlastenci, kopou hlavně za Rusko. :-)

10 2
možnosti
AK

I český vlastenec může přemýšlet vlastní hlavou a nepodléhat slepé víře vynucované fanatickou ideologickou inkvizicí.

6 1
možnosti
PB

..... titulek mírně zavádějící,- Svobodná Evropa mlela Chartu vod rána do večera, obsah byl všeobecně znám a partaj v tomhle směru měla vo starost míň, šíření textu mediálně by propagandisticky nezvládli!,- ...... ale zpět k tématu,- pro odborníky, experty a specialisty na sabotáže (viz. diskuse), bych v titulku spíše vycházel z biblického "věř a víra tvá tě uzdraví", event. "blahoslavení chudí v duchu",- aby to jako mělo vod prvopočátku řádnej odpal,- žejoVEU?!

0 3
možnosti
VP

Řekl bych, že je to docela logická úvaha až na to, že se agenti v Vrběticích nepohybovali. Obyvatelé obce a všechny dotčené osoby nikoho neviděli. Soud v r. 2016 nikoho neobvinil a zbavil obvinění dvě osoby, které to mohly zavinit z nedbalosti. Zůstává verze samovznícení jako nejpravděpodobnější, protože se to opakovalo o měsíc a půl později v sousedním skladu v době, kdy areál byl plný vojáků, kteří odstraňovali následky prvního výbuchu. Skladování munice bylo v katastrofálním stavu.

5 5
možnosti
JZ

Správně, je třeba věřit soudruhu Putinovi, ten nikdy nelže a pokaždé mluví pravdu. ;-D;-D;-D

7 1
možnosti

A hlavně předat všechny naše tajné informace Putinovi a jeho GRU, jak si to přeje náš nejvyšší velitel našich vojsk! :-)

7 1
možnosti
Foto

Jediné co lze z jistotou dokázat je to,že to bylo velmi špatně hlídané a,že ostrahu zajišťoval útvar ministerstva vnitra. Tak proč neproběhl soud ze Stropnickým ?

1 9
možnosti

Stropnický neměl s vnitrem nikdy nic společného.:-)

7 0
možnosti

RvRvRvRvRv!!

Quod licet Jovi non licet bovi!

Varovné zprávy BIS tu máme již od vlády Topolánkovy, ale nikdo z politiků je nebral vážně. Nyní má BIS jednoznačné důkazy o činnosti nejvyšších armádních složek přímo podřízených Putinovi. Tyto informace nejsou určeny pro nás obyčejné lidi, ale pouze pro ty, kteří mají na ně reagovat! Miloš Zeman opakovaně chce zveřejnění nálezů tajných služeb, aby mohl Česko dát všanc ruským agentům a Putinovi!

Vy také nejste vlastenec?

:-)

3 3
možnosti
VP

Vlastenec nemusí zrovna věřit v BIS. Zvláště když její zprávy jsou účelově tvořené tak, aby nás stát poškodily rozvracením obchodů s Ruskem a Čínou a aby je převzaly jiné firmy a nám se tak vysmívali jací jsme to užiteční hlupáci.

4 4
možnosti
OD

Aaa, další kapitola Klímova posledního politického sci-fi románu....

Je to napínavé jako Viewegh

6 0
možnosti
JL

Viewegh mě vždycky nudil. Klímu nečtu.

0 3
možnosti
JL

Ty jo, to je rafinovaná struktura blogu, autor je fakt talent, ale nevím na co...Snad do novin. Myslel jsem, že si podle názvu přečtu něco o stranické politice, ale ne - jedeme na Vrbětice a ještě do toho zapleteme Šiklovou (ta se asi diví). Oponenti vládní verze argumentují takto jako autor: nejsou přímé důkazy. Vidíte, ale i nepřímé důkazy mohou vést k politickým a diplomatickým krokům, ne? Co se týče špionážních her, často jakási pravda vyjde najevo třeba až za 50 let-...a někdy ani pak ne. Třeba atentát na JFK - konspirátoři oprávněně tvrdí, že případ jednoho střelce je fakt divný a smrdí na dálku. U nás v česku v kauze vrbětice to zase smrdí na dálku ruskou diverzí. A láme se chleba: kdo miluje ruskou duši, případně miloval Rusku/Rusa, má rád ruskou literaturu, Sibiř, Putina, ten se posmívá vládní verzi a kdo naopak, pěvně věří, že ruská stopa je jasná. Pro mě je diverzní akce GRU jasná - ještě jsem chápal, že vybouchne díky českému bordellismu jeden muničák, ale dva je příliš mno (nemluvě o Bulharsku). Jak správně kdosi podotkl: příslušníci GRU, "aktivní opatření" nejeli na Moravu si zastřílet do Corrada, synchronizovaná akce 8 špionů měla za účelem něco jiného než sběr hub. Ty rostou hlavně na Vysočině, pokud vím. Jinak bylo sucho. A co se týče "konspirátorů", ještě dnes jsou lidi, kteří tvrdí , že Američani na Měsíci nebyli, že to je fake. A nevyvrátíš jim to - taky proč? Ať věří, když se jim to líbí.

4 0
možnosti
HH

Tak o těch houbách se mýlíte. Rostou i na Valachách. Úplně stejné to bude i s těmi Vrběticemi.

1 1
možnosti
JR

Popravdě řečeno mi taky není jasné, proč není možné zveřejnit záběry z videokamer u vrbětického areálu (které tam byly a jsou), když podobizny oněch agentů už byly ve všech médiích.

Ovšem obávám se, že už tato úvaha ze mě dělá trolla a kremloida...:-/

4 2
možnosti
JL

asi proto, že spis je utajený.

1 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 871x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik