Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

„Nevím, co Kúdela říkal a určitě nešlo o žádný rasismus“ je nová verze kultovní hlášky „Nic jsem neplatil a ani ta částka nesouhlasí.“

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Ten " civilizovaný svět" mě začíná čím dál víc děsit.

0 0
možnosti

Fotbalových klubů, které neumějí porazit na hřišti svého soupeře je moc a moc. Není to žádná hanba. Nemůžete pořád jen vyhrávat. Jeden vyhraje, druhý prohraje. Kolik je vítězů, tolik je i poražených. Je to hra, zábava a sport.

Avšak máme tu i kluby, které svou úrovní na soupeře nestačí. Nedokážou se s tím vyrovnat a sníží se k surové, nečisté hře. Zraní pár protihráčů. A ejhle, ani to nepomáhá, soupeř je přesto válcuje. Navzdory tomu, že ani benevolentní rozhodčí jim výhodu nepřinese. Tak zkouší další podlé a nečisté triky. Zkouší všechno možné, ale na lepšího soupeře prostě nemají.

Vadí vám, že takovými týmy pohrdám? Dejte mi mínus, jsem na to připraven a skousnu to.

4 0
možnosti

Nevím, proč pan Klíma pořád trvá na tom, aby se Slávie a Kúdela pokořili a uznali svůj rasismus. Má nějaký problém s rasismem? Podle mě Slávie postupuje správně - její hráč byl fyzicky napaden, ať je tedy stíhán za napadení, omluví se a zaplatí taktéž pokutu jako Kúdela. Slavia zjevně rasismus nepodporuje - má v týmu černochy a své fandy s rasistickým transparentem udala policii....Takže ten postup je korektní. Podle mě je správné počkat na výsledek řízení UEFA - aspoň uvidíme, jak dnes fouká vítr a kudy běží zajíc. A můžeme si pak udělat obrázek o šéfech evropského fotbalu. A o tom ten příběh je, to nás jako Čechy - jaká je fotbalová spravedlnost.

4 0
možnosti

J70o80s72e25f 76U89l38m90a64n

26. 3. 2021 13:10

Proti lidské hlouposti je třeba bojovat, ne ji podporovat. Každopádně jsem rád, že lidi jako jste vy, jsou v ČR v menšině.

13 0
možnosti

Slavie pblikovala protirasistický klip, kdy 11 hráčů prohlašuje, že je proti rasismu, včetně spoluhráčů z různých kontinentů a mluvících různými jazyky. Kudela se omluvil za urážku. Nejsou teď na řadě hráči Rangers? Omluva za brutální zákroky? A mimochodem, po faulu na ležícího slávistu, kdy do něj další 2 hráči kopli, probíhala hodně vzrušená debata - zajímalo by mě, zda hráči mluvili slušně, jak se na gentlemany patří. A doufám, že UEFA dá příště na hřiště mikrofony, aby jim neunikl jediný "nestandardní"výrok vybočující z pravidel slušného chování.

9 0
možnosti

Civilizovaný autore, tímhle další článkem na stejné téma, máte zřejmě ambici naštvat, co nejvíce čtenářů. V každém případě ale raději pište v jednotném čísle - netahejte do toho ostatní.

Zřejmě Vám to ale dělá dobře:-)

12 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Po takových návrzích, jako je ten Váš, tím spíš nedám ani korunu politickým a sluníčkovým neziskovkám a budu nad ostatními příjemci hodně pečlivě uvažovat.

8 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
Foto

P74e66t23r 21O94m55e71l60k47a

26. 3. 2021 11:23

Pane Klímo, na ty vaše články skutečně nejde nereagovat. Možná je píšete proto, aby se tady v diskuzích něco dělo, protože to zase schytáte. A bohužel pro vás, zaslouženě. To proto, že vaše přání, která instalujete do svého textu, jsou zcela mimo realitu. Kúdela nejede do Walesu s reprezentací ne pro svoji slabou pozici, ale kvůli bezpečnosti fyzické i právní. A se Slávií tam pojede, protože má avizovaný výslech na policii. Pochopitelně v přítomnosti svých právníků. Nevím jak celá kauza dopadne, ale předjímat takovým způsobem, jak to děláte vy, je docela nebezpečná demagogie. A s tím odčiněním Kamarovi? Když už tak charitativní organizaci ve Finsku, když je Fin. Ale to by nesměl dostat přes hubu. Vy a vám podobní vidí jen to, co chcete vidět. Objektivita se rovná nule. Ale pozor na to. S takovým přístupem se ale dřív posílalo na hranici, pod gilotinu nebo na šibenici.

18 0
možnosti
Foto

Včera jsem dostal na mobil kreslený vtip. Je na něm zachycena příprava na penaltu, kdy stojí u sebe dva hráči Slavie a před nimi stojí hráz z protihráčů. Uprostřed té hráze stojí jeden černoch a jeden ten Slávista šeptá do ucha tomu, co má standartku kopnout -

"... hele, bacha, hlavně nestřílej do černýho. Z toho by mohl bejt strašněj prů...švih" .

Já myslím, že to zcela vystihuje současnou na hlavu postavenou situaci jak ve fotbalu, tak vlastně v celosvětové společnosti...

14 0
možnosti
Foto

Vy tomu fotbalu opravdu moc nerozumíte, co? Odkdy se při penaltě staví zeď?:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik