Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chaotický příspěvek, ve kterém některé věty nedávají smysl. Např.: Vladimír Putin v obou případech buď už válku prohrál, nebo stojí na její hraně. Porovnávání současné válečné situace na Ukrajině s válkou USA ve Vietnamu v 70. letech se také s logikou míjí ve velké vzdálenosti. Autor by si alespoň mohl zjistit správný název ukrajinské státní energetické společnosti, který je Naftohaz a nikoli Něftěgas.

0 0
možnosti

K tématu Vaše článku je vhodné doplnit jednu konspirační (?) teorii:

freeglobe tečka parlamentnilisty tečka cz/Articles/4178-jeste-jedna-verze-pricin-letecke-katastrofy-na-novorossii

0 0
možnosti

Koukam, ze jste to moc nedomyslel. Putin na Ukrajine jednoznacne vyhral. Ma Krym. S tim statnim dluhem a kontrolou jeho veriteli nemate pravdu. Stat muze vyhlasti bankrot. To vypada asi tak, ze se sejde vlada a rekne statni dluh = nula. Je to pomerne bezna vec.

2 0
možnosti

J17a74n 30R33á20ž

24. 7. 2014 14:59

USA před bankrotem drží jejich Print dollars a ze si bankrot (zatím) nepřeje Čína a tak neprodává US dluhopisy ani Saudové, kteří dosud drží při životě petrodolary, které slouží jako pojistka životaschopnosti amerických bank.

0 0
možnosti

Řešením by bylo i rozdělení na východní a západní Ukrajinu. Spokojenost by byla na VŠECH stranách. A válka, která tam je, může hned skončit- ztratila by svůj význam,  a třetí světová by nehrozila. Ale Američané potřebují prodat své zbraně a potřebují vydělávat na financování obou stran, jak tomu bylo už mnohokrát v historii. Kdo ví, ten ví...

3 2
možnosti

Východní Ukrajina je bohatá najen na uhlí, ale i na břidlicový plyn.

3 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik