Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nejsilnějšího hráče sotva mohou vykopnout, zvláště kdyz  jsou zadlužení všichni.

0 0
možnosti
JZ

Blogere, prohraje-li Nemecko treti valku za sebou, tak Vas smich velmi rychle prejde.

2 0
možnosti
VZ

Vážený pane autore, víte vůbec co za blábol jste napsal? Nevypadáte už na tak nezralého, abyste nevěděl, že Německo obětovalo na oltář EU skutečně více než dost. Mezi jiným i svou marku, tvrdou, vysoce ceněnou a výborně fungující ekonomikou podloženou DM, při jejímž spatření svítila v dobách totáče našim "směnárníkům" očka jak halogenové žárovky.

A co za to získalo? Mimo jiné i to, že mu teď visí na krku i takoví liní ulhaní darmožrouti jako řekové. Ano, lze namítnout, že německé subjekty nemusely být v půjčování Řecku tak horlivé, že je to podobné jako půjčovat peníze notorickému gamblerovi s tím, že až vyhraje, tak vše splatí. I tam je kus pravdy. Ale pořád to nesmývá základní vinu Řecka, které se do euroklubu dostalo podvody.

A jestli se něco bude vyčítat paní Merkel, tak to nebude pomoc radikální levici, ale pomoc zelenému náboženství s prosazováním obnoviteln ých zdrojů ve jménu Eenrgiewende. Zde se totiž coby osoba s kvalitním přírodovědným vzděláním nezpronevěřila jen své zodpovědnosti vládnoucího politika, ale také svém vlastnímu vzdělání. Spáchané škody jsou už teď obrovské a dále se zvětšují.

Pokud bych mohl hlasovat, tak jsem pro vykopnutí Řecka a pro tvrdé vyžadování splacení pohledávek i kdyby měli rozprodat polovinu ostrovů a památek.

8 0
možnosti
LC

Řecko by nebylo třeba vykopávat. Stačí trvat na dodržování předepsané léčby a odejde samo a rychle, alespoň z eurozóny.

1 0
možnosti
FS

Nelogický závěr!  A hlavně věta, "že by se moc nasmál, kdyby se ostatní spojili a vykopli Německo z Evropského společenství" - no myslím, že bychom se my, Češi, moc nesmáli....

10 0
možnosti
MK

Klíma je humorista, ten by zaříz i slepici snášející zlatá vejce.

2 0
možnosti
Foto

Jen abychom rozpadem EU neprohráli nakonec my všichni, byť je teď moderní na EU plivat. Ale mohlo by z toho vyplynout jiné ponaučení: nepůjčovat. A tím pádem by se ti ostatní (včetně nás) mohli poučit: nezadlužovat se. A všem by bylo líp.

8 0
možnosti
MP

Nemyslím si, že bychom nějak výrazně utrpěli rozpadem EU. Nemyslím si též, že by se díky tomu zastavily vzájemně výhodné obchody. Naopak bych uvítal konec dotační politiky, která přes obrovský objem peněz sem plynoucích(mimochodem ukradených daňovým poplatníkům bohatších zemí) je značně škodlivá.

S druhou částí Vašeho příspěvku beze zbytku souhlasím. Takže shrnu-li to: Každý za své a nepůjčovat si.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 871x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik