Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P66e32t18r 13K36a26p47l40a51n

14. 1. 2015 13:42

S tím si hlavu nelámu, protože nestojím o to, případnou válku přežít. Ono to už teď za mnoho nestojí.

0 0
možnosti
JP

J89o54s82e92f 68P10a52r71á65k

29. 12. 2014 23:09

Kladete otázky, na které se nepříjemně odpovídá.Hrozba globálního konfliktu je reálná, stejně i fakt, že ze střední Evropy by nezůstalo nic.Jsme jako stavitelé babylonské věže,rozumíme atomu, ale nerozumíme sami sobě. Ti, kteří by tu pohromu přežli, by se vratili o pár století zpátky, moderní civilizaci by vystřídaly pravdepodobně monarchie.

Nikdo se z nás Evropanů válkou nezabývá, protože znamená smrt a tu si vytěsnujeme bláhově ze života.A to je i jeden z příznaků hlubokého upadku civilizace.

1 0
možnosti
Foto

Já už jsem starej, já utíkat nebudu. Ale pokud Rusko nezakrytě vjede na Ukrajinu, ozbrojím se. Na obranu, sám na nikoho s flintou nepůjdu. Jsem totiž přesvědčen, že pátá kolona zneužije situace. Jakmile mi nějaký Vyvadilovec nebo Zemanovec ustavující nové pořádky přeleze přes plot, ustřelím mu palici.

4 2
možnosti
MM

Jenže on ten Zeman má pravdu.

Je velice pravděpodobné, že válka bude.

Pak bude třeba, abyste byl ozbrojen, ale ne nikoli proti nějaké armádě, ale proti sousedovi, protože ten vás oddělá pro kus žvance, až tu ta válka bude.

0 0
možnosti
BT

Brrrrr!! Teda to koukám jako hloupí Honza autore v úvodu článku, tak nějak trocha pravdy uprostřed článku strašení atomovou válkou a na konci samá rada nad zlato, zda Máme již sbaleno a kam utíkat, no, nesoudnej, ale hezky systematicky srovnanej hnůj, ale promiňte je to Váš názor, na který máte právo !! Tak gratuluji i já Mám svůj názor !! Brrrrr !!

0 0
možnosti
MM

Pane Trochto, pokud je pro Vás autorův blog hnůj, jistě počítáte s tím, že když budete potřebovat, skočíte si do obchodu třeba pro mouku, pokud by došla a nemáte žádné zásoby. Já je na rozdíl od Vás mám a velmi dobře vím proč. K tomu plný sklep briket a dřeva. Čím budete topit Vy, až tu ta válka bude? Ona ani nemusí být tady, stačí kus vedle a nebude tu jídlo, emergie, takže nebude jak topit, svítit.... jste připraven? Nebo mi také napíšete že jsem napsal hnůj?

Jenže, já na rozdíl od Vás (pokud to oba přežijeme) budu pak mít co jíst a čím topit.

0 0
možnosti
SB

Bude-li země ve válce, bude ochromena i naše ekonomika a naše schopnost vyvážet výrobky a služby, takže na co by Filipíncům  nebo Srílančnanům byly peníze ze země, která jim není schopná poskytnout za ty peníze vůbec nic?

Naši turisté nebo důchodci jsou pro Vámi zmňované země zajímaví pouze za podmínky, že válka není a že za českou nebo jinou měnu, kterou jim tam ti turisté přivážejí, mohu tyto země od nás něco získat.

0 0
možnosti
MP

Když lidi odejdou pryč kamsi, tak kdo bude na nějaký český důchod pracovat? Takže emigrovat mohou jen ti, kteří se někde uživí nebo jen ti, které má kdo živit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 871x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik