Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J70a61k48u42b 34R83o28t55h

18. 3. 2015 15:09

Proč to se soustruh Klíma cpe už podruhé?8-o

0 0
možnosti

Když uteču z hospody bez placení, jsem většinově uznán za lumpa. Nechápu, proč totéž ve velkém levicoví spasitelé glorifikují.

3 0
možnosti

Protože to je klasická duševní úchylka levicových spasitelů. Levičáka nezajímají Vaše nebo moje majetková práva, ale jen jeho prázdný břuch. Vy máte, on ne. Tak si vezme, co chce (je-li toho schopen) a prohlásí, že tak je to "spravedlivé".

0 0
možnosti
VS

Z Vašeho tvrzení, že "kapitalismus výhodný pouze pro horních deset tisíc je dlouhodobě neudržitelný", mi vyplývá, že na celém světě asi funguje kapitalismus výhodný pro jinak velkou skupinu obyvatel. Případně si pod slovem "dlouhodobě" představujete jiný časový úsek než já. Bereme-li za počátek kapitalismu začátek průmyslové revoluce (18.století), řekl bych, že se drží poměrně dlouho.

1 0
možnosti

Pan Klíma se angažuje v hnutí ProAlt, v minulosti se mj. angažoval v NeZákladnám. Nečekejte od něj, že je schopen vést diskusi o reálných tématech.

0 0
možnosti
JS

Pletete si pojmy z dojmy. Víte vůbec co znamená pravice? Kdyby jste to tušil, taby Vám bylo jasné, že u nás žádná pravice není a i v Evropě je jí jako šafránu.

0 0
možnosti

Pro komunistu či ultralevicového "aktivistu" jsou všichni pravičáci - všichni jsou napravo od něj, nalevo není nikdo.

0 0
možnosti