Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J24a81n 40H24i87n98k

26. 3. 2021 23:35

Podpora presumpce viny? Mě vyhodili z blogu za mnohem mírnější vyjadřování.

0 0
možnosti
Foto

Pokud vím, afrofin je vyšetřován pro fyzické napadení. Je mnoho indícií, že to napadení bylo skutečné. Takže se dá předpokládat, že jde o agresivního a nebezpečného jedince. Platí samozřejmě presumpce neviny.

3 0
možnosti
LF

L78u33k58a79s 16F64i78k46r

26. 3. 2021 3:55

Dam sem jedno jmeno - Jussie Smollett.

Ten tez tvrdil, ze byl rasisticky urazen a dokonce zmlacen - vite jak to nakonec dopadlo?

1 0
možnosti
Foto

Tak on i Kúdela tvrdí, že byl zmlácen. A pak hraje zápas proti Opavě a není na něm nic vidět.

A Luftjarda tvrdí, že volal hned ze stadiónu policii a ta je doprovázela do hotelu - a glasgowská policie žádný záznam o takovém volání nemá.

0 0
možnosti
OT

Presumpce viny? Takže když o vás začnu prohlašovat, že znásilňujete malé holčičky, budete muset vy dokazovat, že to není pravda? Kde žijete? Styďte se.

8 0
možnosti
MF

No a hlavně jste zapomněl dodat, že by slávističtí a popř. reprezentační hráči nebílé barvy měli dostat za úkol hoblovat soupeře, ideálně bílé a vyprovokovat je k nějaké nesportovní reakci a ve vhodném okamžiku je obvinit z rasismu.

0 0
možnosti
Foto

Presumce viny jde proti zdravému rozumu. Představte si, že vás teď obviním v nějakém článku z toho, že jsme spolu mluvili a vy jste mne napadl. A bude na vás mi dokázat, že to tak nebylo. Mezitím samozřejmě nebudete moci vykonávat svoji profesi. To je právo postavené hlavou dolů.

9 0
možnosti
JL

Taky bych uvítal , kdyby Kúdela nehrál, ale z jiných důvodů: 1) se musí nacházet ve špatném psychickém stavu, ať hraje do rozhodnutí soudu jen za Slavii 2) Bezpečnostní důvody. Na Ostrovech mezi gentlemany by mohl on, ale i další fotbalisti přijít k úrazu. A to nikdo nechce.

2 0
možnosti
PK

Váš názor respektuji, ale to neznamená, že se za vás hluboce nestydím.

5 0
možnosti
MZ

Další úderník, je mi z Vás zle pane autore. Přesně kvůli Vám a Vám podobným zde mohlo vzniknout svinstvo jako nacismus a komunismus. Ohýbání práva, necteni zákonů, dle nějakých vyšších cílů. Necteni svobody, necteni jednotlivého lidského osudu. Už se těším, až kvůli Vám podobnym někdo omezí Vás...to bude breku, křiku.

10 0
možnosti
SV

Ta ruka přes ústa tam byla kvůli tomu, aby Kamaru nepoblil. Vůbec se nedivím, že mu bylo na blití.

1 0
možnosti