Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Chyba v konstrukci EU se nestala, byl to záměr. A co se týká neúčasti u voleb - zdůvodňujte si to jak chcete, ale kdyby těch 82% šlo k volbám a hodili by to tam Národní demokracii, tak by to byl takovej fičák, jakej jsme za posledních 20 let nezažili. No nic, alespoň si mezi sebou můžete notovat, že se vlastně nedá nic dělat. Faktem ale zůstává, že jste umožnili to, že vás budou v EP zastupovat z 95% eurohujeři.

1 1
možnosti

2. 6. 2014 11:32

Zjistete si jak se rozhoduje

0 0
možnosti
MD

Jenze se nejedna o chybu, ale zamer. Takze spatnemu zameru NE.

0 0
možnosti
SB

Z Vašeho článku naprosto správně a logicky vyplývá i rozdíl mezi USA a EU: V USA je nejmocnější osobou někdo, kdo je volen celými USA, v EU jsou to lidé, kteří jsou voleni pouze německými a francouzskými voliči. Prezident USA si nemůže dovolit sídlit ve Washingtonu D.C. a házet přes palubu Kalifornii, Oregon, Aljašku, Floridu nebo Indianu. Německý kancléř nabo francouzský prezident se však na veřejné mínění v Česku, v Portugalsku, Irsku, Dánsku nebo Bulharsku mohou vykašlat.

Jsem euroskeptik už delší dobu, dokonce už v referendu jsem hlasoval proti vstupu, ale vysloveně tahle konkrétní myšlenka mě nenapadla. Děkuji Vám za ni.

0 0
možnosti
PK

Víte, je zcela přirozené, že země s 80 miliony obyvatel má větší politický vliv a váhu než 10 milionové Česko. Vy byste asi chtěl něco na způsob zákazu majorizace ne? :-)

0 0
možnosti
SB

Udělil jsem Vám karmu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 871x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik