Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... jaká bude odpověď Ruska ?!? ,- tak to radši nechcejte ani vědět !

0 0
možnosti
PT

No já bych spíš položil otázku jaká bude reakce Ruska pokud Západ se na Ukrajinu vyprdne a nechá ji ať si psychopat Putin dělá co chce, hlavně by mě zajímala reakce v budoucnu.

Já myslím že v historii se ukázalo že dodávat zbraně napadenému,  který chce zatopit rusákovi se vždycky vyplatilo, zkrátka rusák potom těžce krvácí a vidí že rozšiřování svého impéria těžce bolí. 

Tohle kdyby nedělali USA celých 40 let tak dneska možná neklapeme do počítače ale jucháme na bramborové brigádě a zpíváme budovatelské písničky.

1 0
možnosti
JR

J91a12r55a 18R59a39n56k

5. 2. 2015 20:13

Jaka bude odpoved? Proboha vzdyt tam Rusak lifruje zbrane uz rok;-D

2 0
možnosti
PD

Prosazení ruských zájmů by bylo dražší co do ztrát na technice i na dobrovolnících - prostě Putine, chceš-li pokračovat připrav si více peněz a vysvětlení ruským matkám.

2 0
možnosti
Foto

Autore, Vy znáte nějaké "lechtající, smích vzbuzující zbraně"? To já tedy ne. Takže, co tak strašného by USA měly Ukrajině dodat?

Snad taktické jaderné zbraně, aby ten Východ Ukrajiny vyhladily a zamořily? To bych se pak nedivil, kdyby VVP zasáhl.

0 0
možnosti
MS

Přinejmenším to Rusům uvolní ruce, takže budou moci dodávat separatistům zbraně i nadále, ale tentokrát naprosto nepokrytě. A budou v tom mít velkou výhodu, protože mají frontu za humny.

5 0
možnosti
Foto

Přesně, ale ono se to nestane.

0 0
možnosti
VJ

Zatím západ tvrdí, že tam zbraně dodávat nebude a Rusko na to bezpochyby odpoví stejně.

2 2
možnosti
MS

Rusko odpovědět stejně nemůže, protože separatistům dodává zbraně už dávno. :-/

6 0
možnosti
Foto

Zatím tam zbraně proudí z Ruska, byť jakýmsi tajuplným způsobem. Uvidíme, kdy se tam objeví nový kalašnikov - ruská zbraň budoucnosti. Viz nedávný článek.

4 0
možnosti
IM

I35v56o 36M84i49l47d22a

5. 2. 2015 12:48

on se fakt najde ještě někdo jak najivní či zabedněný, kdo naletí na "zaručené" fotky z nějaké střílečky pro poberťáky?

kdyby na té pochybné merkelobamské propagandě bylo jen něco pravdivého, tak dostáváme denně pod nos přesné počty, typy, místo nasazení a způsob dopravy a to od výroby až po bojovou línii.

veškerý pohyb všeho a všech a veškeré zvuky všeho a všech jsou, a zvláště v oné nešťastné oblasti ještě x-setkrát intenzivněji, dnes již pro běžného jedince až nepředstavitelně monitorovány. a americké plky o ochraně zdrojů jsou fakt jen a jen ubohé plky socialistických populistů.

3 2
možnosti
JH

J49a14n 80H43y75n82e75k

5. 2. 2015 11:56

Separatisté budou a chtějí  jednat o novém státoprávním uspořádání Ukrajiny. Ale Kyjev nechce do doby, než zničí úplně celou Doněckou oblast. Ukrajina už nemá šanci být jednotná, to by si  kyjevští politici měli uvědomit a jednat politickými cestami a ne válečnou taktikou.

6 2
možnosti
Foto

A co ruští politici, ti by jednat neměli?

2 2
možnosti
BM

Jednat, jednat a jednat. Západ by už měl konečně Ukrajině zdělit že jí jen tak do NATA ani do EU nevemou. Což by mohlo situaci změnit.  Pokud jí pořád budou nechávat jakousi falešnou naději tak boje nemusí tak rychle skončit. Normální lidé v Americe v EU v Rusku nebo na Ukrajině určitě valčit nechtějí. To jenom pár mocichtivých parchantů ve spojení s válečnými štváči toto vše ve svůj prospěch páchá. Mě jenom mrzí že se tohoto zůčastňují i naši představitelé.

Hezký den

7 0
možnosti
Foto

J78a26k22u73b 35R57o95t59h

5. 2. 2015 11:48

Jednat, jednat, jednat. Ale s kým? Separatisté jednat odmítají, přistoupí na ně jen v okamžiku, kdy potřebují přeskupit jednotky a dovyzbrojit je. Pak ihned jednání ukončí a zaútočí. Moskva místo jednání klade záměrně nesmyslná ultimáta. Ale vy chcete, aby jednal Kyjev. Tak jak?:-/

4 2
možnosti