Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J36i38r21i 25T33i19c88h73y

7. 1. 2020 17:05

Oni i predni bojovnici komunismu byli zide, to jeste neznamena, ze bezni zide nutne souhlasi s temi fasistickymi Demokraty, vcetne jmenovanych.

1 0
možnosti
Foto

Ve shodě s autorem si rovněž myslím, že z tohoto mraku pršet nebude. Arabové musí samozřejmě vydat velmi radikální vyhlášení, pojmenovat satana, ale jinak se nebude nic zásadního dít. Vědí dobře, že druhá dvojčata nebudou a že na druhé straně nestojí měkkýš Obama, ale kdosi, kdo je schopen činu (jakkoli s panem Trumpem mám dost zásadní problém).

Karma.

3 0
možnosti
DH

Jakkoli máte s panem Trumpem dost zásadní problém, tak on pokud už by Vás vůbec kdy měl možnost poznat, by s Vámi rozhodně problém neměl.

1 2
možnosti
RK

Naivní člověk by si myslel, že o americkém prezidentovi rozhodují voliči8-o

0 0
možnosti
IL

Zásah byl proveden tehdy, až bylo jasné, že stoprocentně vyjde. Někdy nejde naplánovat přesný den a měsíc. Nejde říct, tak tedˇ jste mě "naštvali", tak se na vás vrhneme a pozabíjíme spoustu nevinných lidí. Někdy je lepší počkat a dostat určitého člověka, který je vůdce.

7 0
možnosti
DR

"Souhrnně řečeno: zásah to byl správný..."

Pouze jste zapomněl do textu poznamenat spásnou větičku "dle mého názoru." Nikdo totiž nemá patent na rozum a ne všichni tento názor sdílí.

2 1
možnosti
Foto

Zlatá slova, pane RozsívaleR^

Tak se jimi zkuste také občas řídit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik