Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Peté Zvědavec

3. 6. 2010 21:11
Skvělé

Výborný článek, jen tak dál. KARMA !

.

PS : I kdyby to rozsvítilo v kebuli jen každému stému čtenáři, bylo by to skvělé. 

0 0
možnosti
GD

Gusta Deputát

24. 5. 2010 19:53
Socialisté chtějí ráj na zemi

Socialisté chtějí ráj na zemi, ale svým zaslepeným ideologismem svět vedou do pekla. Nejhorší na tom je, že spousta z nich si myslí, že konají dobro i pro ostatní a jak už to tak bývá, ve svém zápalu půjdou i přes mrtvoly. Jeden z nejodpornějších argumentů jaký jsem k udržení současné EU slyšel bylo: "ale vždyť Evropa má za sebou již dost válčení." Aha, takže je to o tom, že rozpad Evropské unie, utopicky vedeného projektu eurosocialistů, způsobí další války?  Z takové manipulace, která se uhnízdila v hlavách "nevinných", se mi chce zvracet. Jak asi dopadne společnost, kde se jakékoliv projevy nesouhlasu budou považovat za projevy protispolečenského násilí (princip současné poltické korektnosti)? Velkou melou až ten natlakovaný kotel vybuchne.

0 0
možnosti
K

kevinbb

24. 5. 2010 17:57
Samozrejme,

ze Schwarzneberg lze a neni to vubec poprve. Ale dela to tak dobre, ze spousta lidi ho vidi jako idealniho politika. Fuj. 

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

24. 5. 2010 18:52
Re: Samozrejme,

Neviděl bych to tak jednoznačně. Schwarzenbergova agenda je sice škodlivá, ale on je jeden z nejtransparentnějších politiků mainstreamu. Ne jako třeba Topolánek a celá ODS, kteří nevědí, jestli jsou pro Lisabonskou smlouvu, nebo proti.

0 0
možnosti
PP

politik,tvůj pán

24. 5. 2010 12:34
:)

Jsou tu prostě jasná a nevyvratitelná fakta,že autor nepíše jen tak do větru,ale má pravdu.

Přesto mě vždy pobaví,kolik se tu objeví s prominutím hlupáků,kteří začnou hystericky křičet cosi o spiknutí a konspiracích.

To co autor napsal je fakt.Kdo si dokáže spočítat 1+1,dokáže si dosadit do vzorce i další souvislosti a vychází mu přesně to,o čem autor pojednává.

Jenom ignorant,zaslepený vlastním strachem a hloupostí se odvolává na konspirační teorie a podobné nesmysly.

Chápu,že je to těžko uvěřitelné,že jsou lidé,kteří cíleně pracují na tom,aby nastolili novou diktaturu globálního rozsahu,ale to je prostě fakt.Buď ho přijmete a budete se snažit proti tomu bojovat a nebo zavřete oči a strčíte hlavu do písku.

0 0
možnosti
S

Semper_2

24. 5. 2010 18:05
Re: :)

R^není co dodat.

0 0
možnosti
(

(_o-o_)

24. 5. 2010 12:06
Nejdříve jsem hledal tu lež pana Schwarzenberga ...

.... našel jsem pouze jiný názor, než má autor blogu. ..... Pak jsem chtěl vyzvat autora, aby se omluvil ..... Nakonec jsem si všimnul, že je členem konkurenční politické strany. ....................... Ach, jo. Že ti mladí politici od těch starších kolegů okoukávají jen samé sprosťárny a hlouposti

:-/

0 0
možnosti
ON

ondra.novacisko.cz

24. 5. 2010 12:12
Re: Nejdříve jsem hledal tu lež pana Schwarzenberga ...

Ale ta lež tam zazněla. O tom to je. Pan kníže celou dobu tvrdí, že se tam žádné závazné rozhodnutí nedělají a po zbytek videa je tam přehled všech závazných rozhodnutí, které se v bildebergu přijala a následně aplikovala. Ať už jde o společnou měnu, nebo volba europrezidenta

0 0
možnosti
Z

zanetam

24. 5. 2010 11:28
a ted tu

o babicce...

0 0
možnosti
S

Semper_2

24. 5. 2010 11:34
Re: a ted tu

pověz nám radší něco o Tvé máti Věruš Tydlitátové,  třeba i pohádku.. .z tisíce a jedné noci, Ty malá sionistko.

Ty si asi myslíš, že židé na NWO vydělají vid?  Ano u kormidla NWO jsou převážně Vaši lidé, jenže děvče i každý obyčejný žid na to doplatí.

;-DRv

0 0
možnosti
S

Semper_2

24. 5. 2010 11:25
Dobře popsáno, chybí snad jen ....

to nejodpudivější - totiž celosvětový dohled nad člověkem a s tím spojený globální policejní stát !

Poslední relevantní silou, která ještě stojí proti NWO je katolická církev. Proto v poslední době stále cílenější snahy ji zničit , nebo aspon zcela znevěrohodnit. Bývalého papeže J.P. II měli globalisté na kšírách, ten současný se jim však postavil a odmítl se nechat vydírat. K plánovanému zavedeni RIFID čipů do těla každého člověka církev nemůže a teké NEBUDE MLČET !

Je ovšem třeba poznamenat, že o církev je značně infiltrována globalisty, zednáři a bilderbergiány. Proto současný papež nusí bojovat na dvou frontách.

R^R^R^

0 0
možnosti
Z

zanetam

24. 5. 2010 11:29
Re: Dobře popsáno, chybí snad jen ....

a ti globalisti, zednari a bidlerbergiani cirkvi skodi zejmena tim, ze przni deti... To by prece zadny knez nikdy neudelal ze..... A ted sempre tu o dedeckovi... 

0 0
možnosti
VS

apoc9

24. 5. 2010 11:22
Globální daň

Ještě jste zapomněl na globální daň, o které se mluví jako o dani z emisí skleníkových plynů CO2.

0 0
možnosti
VJ

theojed

24. 5. 2010 11:30
Re: Globální daň

ve videu to najdete, ale díky za připomínku.

Uhlíková daň bude zaváděna v roce 2013...

0 0
možnosti
ON

ondra.novacisko.cz

24. 5. 2010 11:16
Proč je to v sekci "Ostatní"

To do kategorie "Ostatní" dal autor, nebo redakce?

0 0
možnosti
PH

Rodnok

24. 5. 2010 11:41
Re: Proč je to v sekci "Ostatní"

To je taky spiknutí Bilderbergu.

0 0
možnosti
OP

OskarPokorny

24. 5. 2010 11:00
Otázka

Autore. Já teda na konspirační teorie moc nedám. Ale můžete mi vysvětlit, jak je možné když podle Vás NWO je dílo socialistů, tak naprosto všichni (známí) členové těch organizací, které jsou s NWO spojené(trilaterální komise, Bilderberg) jsou naprostí odpůrci levice? - Nebo podle Vás je Thatcherová(i když tu prý vyhodili po té, co odmítla privatizovat Britké zdravotnictví) socialista? Prostě ti lidé jsou to čemu se říká globální finanční oligarchie a jejich zájmy a činy jsou v naprostém rozporu z klasickými levicovými ideály.

0 0
možnosti
ON

ondra.novacisko.cz

24. 5. 2010 11:03
Re: Otázka

Tam přece ale vůbec o -ismus nejde. Socialismus byl je a vždy bude prostředek na ovládnutí lidí. V minulosti byly i jiné prostředky, třeba nacismus.

 

Zatímco my jsme se vymanili ze socialistických ideologií, západní demokracie tohle neznají, takže to přijímají s potleskem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2917x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články