Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

5. 1. 2012 0:24
Mladíku, máš karmu!

Hnali jsme se do EU, jako pitomci s toužebnou představou, že se budeme mít, jak Němci a ještě za špatných podmínek, kdy nám kvóty omezily zemědělskou výrobu.

Nepochopili jsme, že se stáváme odbytištěm německých dodavatelů, kteří si tím rozšířili svůj hospodářský prostor a zásobují nás levnými výrobky často horší kvality, čímž likvidují naši vlastní výrobu. K tomu ještě skoupili spoustu našich potravinářských podniků a tak téměř veškeré zisky plynou do Německa a Rakouska. Zajišťujeme spolu s dalšími zeměmi EU zaměstnanost v Německu i Rakousku a ještě od nich dovážíme výrobky z Asie. To za ty dotace od EU asi nestojí, protože hospodářsky stále upadáme a naše nezaměstnanost roste.

Proti vystoupení s EU nic nemám, alespoň by jsme tady museli začít pořádně pracovat a vyházet ty co tu naši zem pouze rozkrádají. Ovšem to by potřebovalo pořádné změny!

Vstoupit do EU můžeme znova, pokud se změní situace a podmínky vstupu budou pro nás zajímavé. Doufám, že nás nikdo nebude chtít zase okupovat!!!

2 0
možnosti

roman36d

5. 1. 2012 6:06
Re: Mladíku, máš karmu!

"Vstoupit do EU můžeme znova, pokud se změní situace a podmínky vstupu budou pro nás zajímavé." ;-D Tak tohle si zaslouží karmu. EU není tramvaj aby si z ní kdykoliv mohl vystoupit a pak zase nastoupit. Vystoupit můžeme kdykoliv. Vstoupit jen když nás tam ostatní budou chtít. Jsou státy které by do EU chtěly, ale mají smůlu.

1 0
možnosti

JaKl

4. 1. 2012 21:11
Mladíku,

co kdybyste si zkusil přečíst jednou něco pořádného místo těch blbostí od pana Macha. A nebo ještě lépe, kdybyste zkusil něco užitečného udělat, někam se podívat do světa atd.

2 0
možnosti

theojed

5. 1. 2012 1:19
Re: Mladíku,

Zcestoval jsem Evropu a Ameriku. Mám se ještě podívat do Moskvy nebo co?

1 0
možnosti

Emiliano Zapata

4. 1. 2012 20:14
Sni dál!

Budeme asi tak svobodní jako Kuba. Budeme mít svobodu, ale nebudeme mít, maso, máslo, margarín, benzín, auta, léky a další. Taková velmoc jako my si moc vyskakovat nemůže, stejně se budeme muset podřídit akorát nebudeme moci nic ovlivnit.

1 0
možnosti

jirka1965

4. 1. 2012 21:22
Re: Sni dál!

Margarín jo, ten mít budeme.

1 0
možnosti

Miflonides

4. 1. 2012 18:16
Faráž? Náš to ale není farář

Hou hou, vo co jako že go? Svobodu máme i bez Evropy - tak to vidíte, co

nám ty naše vlády, co nám  to jen tropí. Až vy budete u kormidla, pak zajisté

zavedete - zcela jiná pravidla. Lex Evropa:

hlavně klid, i bez Evropy výhody můžeme mít. Sami sebe obdaříme dotacemi

---- Ku tomu autor tohoto příspěvku dodává: pámbu s námi. A co vracet, to se nebude? Zapomínáme na zpátečku, holečku!  ----Ať již Farage - či snad Faráž - náš rozhodně to není - pan farář.

0 0
možnosti

Antexio

4. 1. 2012 19:37
Re: Faráž? Náš to ale není farář

zřejmě máte dost dobrej model, miflonidesi, to nebude marokánec :-)

0 0
možnosti

roman36d

4. 1. 2012 17:57
Tuhle ptákovinu si šiř s Machem na

stranických schůzích. Jedinej kdo tomu uvěří bude tak maximálně Matějka. Pochop konečně že je to pitomost. Budeme členy takové organizace, ve které nás budou chtít ostatní. Představa že si budeme dělat co budeme chtít, ale necháme si výhody volného obchodu a pod. je pouze naivní iluze teoretika Macha. Takže buď budeme dodržovat to co určí EU, nebo sbohem. Žádné hlasování, žádné návrhy. Jen přijmout co někdo jinej určí.

3 0
možnosti

G3000

4. 1. 2012 18:02
Re: Tuhle ptákovinu si šiř s Machem na

Jen přijmout co někdo jinej určí - není to náhodou spíše teď?

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články