Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

simsII

7. 2. 2012 11:55
faktem je, že mne

Bendlův blog vzal přímo dech. Ihned jsem si jej uložila, protožejsme asi dobře předpokládala, že bude velmi ale velmi rychle smazán. Pár přispěvovatelů se ihned tázalo admina pana Stejskala na autentičnost blogu (Bendla) a pak honem blog byl fuč. Jestliže to fakt naspal Bendl (adocela tomu věřím), tak pánbůh potěš, to je rána. ODS by měla rychle jednat, jeden odkláněl a druhý je b.b.

0 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

7. 2. 2012 11:10
ODS vs SSO

Maly problém je v tom, že pan Mach byl 10 let v ODS. Vy sám jste take přišel z ODS. Mnoho členu SSO přišlo z ODS. Jak mám jako voliči věřit, že nejste nějakou juniorkou ODS a tudíž za par měsíců to nebude to same, jen pod jiným logem?

0 0
možnosti
VJ

theojed

7. 2. 2012 11:53
Re: ODS vs SSO

Co Vám mám poradit. Přijďte na další setkání Svobodných (Pokud nejste z Prahy poradím Vám nějaké setkání ve vašem kraji)

http://www.svobodni.cz/akce/nadchazejici/342-otevrena-beseda-svobodnych-obecni-policie/

Přesvědčte se co to je za lidi a jaká je jejich šance zparchantět. Strana je po dvou neúspěšných volbách očištěna na kost o všechny lidi co si mysleli, že to je jednoduchý výtah k moci (bylo jich tam dost). Zůstali tam jenom lidi, kteří věří tomu co říkají a dělají to co si myslí.

0 0
možnosti
PH

pethal

7. 2. 2012 9:53
Hacker

Nemyslim si, ze je to pravda. Tedy to, ze to tam napsal sam Bendl. Obsahu sdeleni naopak plne verim. Pry to byl hacker

http://zpravy.ihned.cz/politika/c1-54632880-bendluv-blog-kvuli-budvaru-naboural-hacker-napsal-ze-jedna-s-kmotry

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

7. 2. 2012 9:56
Re: Hacker

Možná podceňujete ten bohorovný pocit nedotknutelnosti, kterým ta smečka, co okupuje rozhodující funkce, a sedí na penězovodech, trpí. Stačí je poslouchat.

0 0
možnosti
MB

buxus

7. 2. 2012 9:04
Karma

Když se kdysi ptali jednoho úspěšného amerického advokáta, který se specializoval na obhajoby gangsterů, co je na takové práci nejpodstatnější, dotyčný odvětil, že nejdůležitější je ucpat včas dotyčnému hubu, aby na sebe nevyžvanil i to co neví. Toto se zjevně stalo i v případě přitroublého Bendla. V době kdy se ODS snaží všemožně (a s malým úspěchem) ze sebe odlepit nálepku "kmotrovského" spolku, tenhleten jouda - veřejně a bez pobízení - vysvětlí lidem, jak to doopravdy je. Hubu mu sice ucpali, ale zjevně pozdě, takže dávám karmu za pohotové zachování dotyčného dokumentu.R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články