Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Valhalla

30. 1. 2012 11:38
Tak pravil Zarathustra ...

A už má tvoje mamka prácI ?

0 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

24. 1. 2012 0:52
.

Zrusili byste Český telekomunikační úřad - to by me opravdu zajimalo, kdo by podle Macha prideloval frekvence. A zrusit Úřady práce, tak to je take cin hodny genia. Vite o tom, ze i v UK existuje neco jako Job Centre, coz je statem provozovany urad? A dokonce ani The Conservatives by ho nerusili? Panove vratte se na zem a nez neco zacnete rusit, zamyslete se nad tim, co ten urad dela. Timhle tempem za chvili zrusite meterologicku sluzbu, prece nikoho nemusi zajimat co je za pocasi. A co bude dal, zrustie rizeni letoveho prozovu, protoze vam prijde zbytecny, aby nejaky urad ridil letovy provoz?

0 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

24. 1. 2012 1:01
Re: .

Tanhle pasaz naprosto ukazuje, ze Mach vubec nema tuseni, jak telekomunikace funguji "Mobily, radia a pošta by existovaly i bez toho, aby musel ČTÚ povolovat jejich činnost a regulovat jejich ceny. Pokud nechce stát nechat obsazení kmitočtů na volném trhu a chce udělovat licence, nechť kmitočty vydraží." Ano, mozna je 469 lidi hodne, ale nemuzete nechat radiovy provoz bez dozoru. Mate vubec pojem o tom, co se delo po prvni svetove valce v USA a proc musel byt radiovy provoz regulovan? Kdyz ctu navrhy jako tento, tak tim jen ukazuje vase strana, jak naprosto nedomyslite to, co navrhujete. To co predvadite jsou populitsticke reci, aniz mate aspon zakladni tuseni, jak dany obor funguje. Divite se, ze na blbosti jako tohle http://www.nechtenasbyt.cz/urad/27 nikdo nereaguje? Hadejte proc.

0 0
možnosti
\S

sir Humprey XXXVIII

23. 1. 2012 15:14
ANO

[>-]R^

1 0
možnosti
JLM

Pravicový Liberál

23. 1. 2012 13:51
Levice, škodí státu nejvíce.)

A  nejhorší na tom všem je, že Svobodní fungují pouze za své a od státu nic nečerpají, že?) Hlavně, že se tady dokážou ozvat levičáci, kteří sedí v parlamentu od sametové revoluce, někteří i déle a za tu dobu dokázali republiku pozvednout doslova do oblak. Tak, až nám soudruzi dokážete uzákonit aspoň volební příspěvek za každý odevzdaný hlas, když už jste zavedli volební kauce, tak potom tady můžete někoho kritizovat.

1 0
možnosti
B

bofums

23. 1. 2012 11:07
SSO - další " žrout" státních peněz ?

Že by nebylo dost funkcí v OSD , a proto budeme zakládat nové strany ? Jak dlouho jste,

pane Víte, byl v ODS, že jste ji stačil prokouknout ? Rád bych viděl plačící paní Němcovou,

mimochodem- jednu ze slušných lidí v politice ? Ztratit takový nadějný talent jako jste Vy -

to je doslova tragédie!;-D

2 0
možnosti
BT

markyz.Gero

23. 1. 2012 11:11
Re: SSO - další

někdy lze na větší vzálenost těžko rozpoznat zda se dotyčný či dotyčná směje či pláče

1 0
možnosti
BT

markyz.Gero

23. 1. 2012 10:35
a copak jste čekal

začnete svůj projev tím jak jste skvělý a že " občanské sdružení Reformy.cz, které významně mění politickou diskuzi o EU v České republice(sic) a důkazem budiž komentážře v Reflexu, no budiž pak pokračujete dál jak to dělají špatně že v případě byrokracie u nás nepoužíváte seznam pana Macha ( ne že by některé nešlo zrušit ale u některých je zdůvodnění více než komické a svědčí o nepochopení ) no a nakonec jim dosti nesmyslně otlučete o hlavu Babiše, dopadflo to jak to dopadnout muselo, přítomní se zcela svobodně rozhodli že tohle opravdu poslouchat nemusí a víte že se jim ani nedivím

2 0
možnosti
EJZ

EU je ZLO

23. 1. 2012 10:48
Re: a copak jste čekal

Ó ano, zapomněli jsme, že účelem těchto sjezdů je od dob Topolánka pouze poplácat se vzájemně po ramenou, a běda, kdo se opováží tuto zábavně-společenskou akci narušit nějakou kritikou nebo okénkem do reality. Rv

1 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

23. 1. 2012 10:29
odborový svaz defraudatntů a hochštaplerů

srdečně zdraví ideologickou konferenci ODS. Na počest této konference naši členové ještě zvýší pracovní úsilí a přijali závazek,že plán pro letošní rok splní nejpozději do konce října.Všem soudruhům delegátům přejeme pevné zdraví a též hodně pracovních úspěchů.

Se soudružskými pozdravy  Míru zdar a Čest práci  Joseph of Hong-Kong

2 0
možnosti
A

antiMatejka3

23. 1. 2012 9:57
Co si SSO nepřeje slyšet.

Takhle se politika zkrátka dělat nedá. Něco sepsat naštěstí nestačí. Strana musí mít kvalitní kádry s velmi dobrou minulostí. Ať už z řad podnikatelů, nebo komunálních politiků. Máte snad někoho takového? Dost hloupě působí jakákoliv kritika ODS. Zvláště když obdivujete Václava Klause. Odsoudili jste se k předčasnému zániku. Rušení řady úřadů které tu jsou pro občany vám body nepřinese, stejně tak jako neustálé vyhrožování co v případě vašeho nezvolení přijde. Nejspíš apokalypsa. Kdo chce kam.....

3 0
možnosti
EJZ

EU je ZLO

23. 1. 2012 10:00
Re: Co si SSO nepřeje slyšet.

V vaší poslední větou souhlasím. Hodně štěstí, ty úřade pro občany ;-D

1 0
možnosti
ZK

SID09

23. 1. 2012 9:16
Nelze věřit nikomu

Nelze věřit nikomu, kdo byl, či je  straníkem v ODS, ČSSD, ODA, KDU-ČSL  ........ a Svobodných. !!;-D

3 0
možnosti
EJZ

EU je ZLO

23. 1. 2012 9:19
Re: Nelze věřit nikomu

Hlavně že jste si ulevil ;-DRv

3 0
možnosti
EJZ

EU je ZLO

23. 1. 2012 9:15
Je někde video?

Určitě to někdo natáčel. Rád bych viděl, jakým způsobem byl p. Jedlička vyhozen uprostřed projevu. Zároveň by to mohl být poslední hřebík do rakve té mafiánské organizace.

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články