Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Když spolu válčili muslimové a křesťané v Španělsku, španělé tomu říkali "rekonquista" tedy znovudobytí. My by jsme myslím tomu měli říkat antijihád a začít s tím. Problém je v tom, že nepřítel se musí definovat zcela jasně. Jak začneme rozlišovat muslimy a barevné na hodné a zlé, tak je prostě nerozlišíme a máme smůlu. Obávám se, že před započetím reálného odboje a záchrany civilizace se bude muset odtabuizovat rasizmus. Protože buď to vezmeme od podlahy nebo vůbec. Neumím si to rozčlenění představit.

Obávám se, že to bude spíš vůbec. Negativní vnímání rasizmu je tak hluboce zakořeněno, že se asi jen tak nezlomí.

0 0
možnosti
Foto

To je tak, když články píše ignorant a politický analfabet.

Ona totiž už Merkelová před několika lety! přiznala, že pokus o multikulturalismus v Německu selhal.

Jenže to byste musel mít o tom povědomí.

Pak byste si nehonil tolik triko (nebo co), jak jste to skvěle odhalil... Rv

0 0
možnosti
Foto

V56í23t 56J51a86n69š52a

7. 12. 2014 21:15

díky za reakci ;-)

0 0
možnosti

Ach jo. Za přílivem muslimů do Evropy nebylo žádné multikulti, ale prostá potřeba pracovní síly. Evropa procházela boomem, už tehdy potřebovala hodně úředníků, takže nasávala pracovní síly jak vysavač. Nemám rád muslimy, nemám rád politiky hlásající multikulti, ale není zase potřeba měnit minulost.

1 3
možnosti
Foto

Já jich tedy příliš moc pracovat neviděl.

1 1
možnosti
PM

P94e25t45r 53M73u95r91č22e79k

7. 12. 2014 16:49

Velmi přesně a trefně napsáno.Nejúčinnější je prevence tudíž přijed,podívěj se po mé vlasti,najez se,napij se a vrať se odkud tě vítr přivál.

Rozumný člověk taky nejde se zubama až začnou bolet ale chodí preventivně na kontrolu protože by pak mohlo dojít k resekci a to už je pozdě.Rozumný člověk ví že v některých státech už zub nepobolívá ale řádně bolí.[>-]

3 0
možnosti
VS

No, zase tak jednoduché to skutečně není. Nemyslete si, že zabráníte migraci prostě proto, že to chcete. Tak otázka nestojí, protože o podobné akce už se v historii pokoušeli jiné a výsledek si přečtete v učebnicích.  

Evropa v zásadě imigraci potřebuje - co nepotřebuje, to jsou teroristi a neintegrovatelní pologramotní mohamedáni

0 0
možnosti
JP

Zaplať pánbů za naši bídu a nízké sociální dávky, které svaté muže spolehlivě odrazují! Vždyť patří k hrdosti islámistů, že podřezají krky těm., kteří je živí. My je neživíme, protože na to nemáme. Čest a sláva naším megyzlodějům, kteří nás uvrhli do takové bídy, že podřezávači si musí najít jiné destinace.

2 1
možnosti
Foto

Ti vypatlanci si to alespoň platí ze svého, nebo z peněz, který jim někdo dá dobrovolně.  Západní státy tam posílají své vojáky a nutí všechny lidi žijící na jejich území, aby se podíleli na financování vraždění v jejich režii.

0 0
možnosti
TP

T46o11m30á16š 17P55í28c67l

7. 12. 2014 15:33

Ten poslední odstavec je trochu zbytečný. Neexistuje žádné rozdělení "hodný tolerantní muslim" a "zlý islamista". Každý by měl nakouknout do Koránu, to je ta kniha, která je nezpochybnitelnou autoritou pro toho zlého i toho údajně hodného. Je tam jasně napsáno, jak zacházet s nevěřícími. Nic jako hodný tolerantní muslim neexistuje. A jestli existuje, tak je to možná dobrý člověk, ale špatný muslim (ale pořád muslim, který se vždy, až půjde ještě víc do tuhého, připojí na stranu uřezávačů hlav).

8 1
možnosti
JH

Jen mám obavu, zda se to dá ještě alespoň zastavit o návratu ke zdravému konzervatismu nemluvě.

0 0
možnosti
Foto

I73v22o 64C24i30l39i27c85h

7. 12. 2014 15:32

Doporučuji Vaší pozornosti tento starší, ale pořád plně platný článek:

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/politicka-korektnost-fenomen-dnesni-doby

0 0
možnosti
MP

Dobře napsáno. Já bych ovšem nebyla ani pro otevřenost těm, kteří se přizpůsobí, projeví ochotu naučit se jazyk atd. Vždyť to se neosvědčilo taky. V další generaci je tady problém sice transformovaný, ale je tu. Prostě stopnout imigraci, dokud se "nevsáknou" předchozí vlny. Už ty předchozí vlny byly neuměrně velké.

6 0
možnosti