Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten článek se "zjevil". Za oba karma.

0 1
možnosti
KC

Mám obdobné zkušenosti, co se administraci diskuze nehodí do krámu, zmizí! Tak začíná každá cenzura. Postup iDNES.cz mi připomíná osud Žida Süsse ze stejnojmenného Feuchtwangerova románu. Nešťastník byl přiveden k šibenici lidmi, kteří měli na hlavě právě tolik másla jako on. Ve stejné situaci je i kdysi otevřený deník iDNES: Maže příspěvky čtenářů, zamlčuje zprávy, o nichž se musíme dovídat ze zahraničních zdrojů, sám se postavil na piedestal jediné správné pravdy, informuje neúplně a tendenčně...

7 0
možnosti
Foto

Nevím, komu říkáte cenzor, ale šéfadmin Banga se vyjádřil již před dvěma hodinami a původní článek si také můžete přečíst. Co by mě zajímalo je to, proč takhle lžete.:-)

1 0
možnosti
Foto

Článek nezmizel, jen byl přesunutý, stejně jako bude nejspíš přesunutý tento.:-)

2 0
možnosti
PM

A vyjádření cenzora, proč článek smazal, bylo taky někam "přesunuto"?:-/

0 0
možnosti
Foto

Chtěl jsem Vám do báně poslat buchty, ale když jsem klikl tak Váš článek vidím. Pokud se divíte, že byl staženej do soukromých, tak já ne. Pěkný den a nebojte se jít projít, neomarxisti, slunka, genderově vyvážená ani jiná strašidla tu nejsou...

1 0
možnosti
PK

Cenzura byla a je...Rv

2 0
možnosti
Foto

Marku, vy opravdu oplusujete kde co ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
TB

Mě by na tom nejvíc zajímalo, kdo má zájem (a financuje) tyto novinářské milice, které občas stojí v jednom šiku proti vlastním čtenářům. Není přeci normální, aby jistá skupinka profláklých autorů byla 99% diskuzí z 99% k smíchu. Nebo jde o to lidi co nejvíce naštvat, aby víc četli a prodávala se reklama? Těžko říct.

5 0
možnosti
Foto

Soros. kdo jiný by to platil, vidíte, na něj jsem při výčtu strašidel zapoměl....

1 0
možnosti
Foto

Jak to jen říct.. jak jsem psal mailem, neříkáte zcela pravdu. Text máte stále na svém blogu, smazán rozhodně nebyl. Stačí se podívat sem: https://vitjansa.blog.idnes.cz/. Pokud jde o komunikaci, také neříkáte pravdu, kopii jsem Vám poslal mailem a pochází přímo z Vaší konverzace s administrací. Jinými slovy, porušujete pravidla, která jsem si Vám dovolil zaslat taktéž vnitřní poštou, tak trošku neříkáte pravdu (a to hned přímo v titulku) a nakonec budete volat "cenzura".

2 0
možnosti
IJ

Ohýbání pravidel je v našich zeměpisných šířkách celkem běžné....

0 0
možnosti
JS

Co šilíte? Ten článek na Vašem blogu je... není smazaný, ale pouze stažený z hlavní stránky.

1 0
možnosti
Foto

Kdybych mohl mluvit, ale já nemohu.

3 1
možnosti
Foto

Mlčeti zlato pane Hermánek :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4222x
Muž. Otec. Syn. Bratr. Muzikant. Čtenář. Posluchač. Rak. Knihy. Filmy. Muzika. Víno. Reality. Hrome, ten chlapík tancuje šíleně, kousla ho snad tarantule, nebo co? 

Provozuji server www.movit.cz