Elita hnusu

Je po volbách, nikdo mě tedy nemůže osočovat, že poněkud nefér způsobem podrážím nohy jedněm z kandidátů voleb. Podívejte se, jak se u nás na Moravě prezentovala ve volbách Česká strana sociálně demokratická. 

Upozorňuji předem, že toto reklamní video je opravdu jen pro drsné, otrlé lidi, s odvahou shlédnout třeba i ,,déčkový“ film. Ostatně, posuďte sami. I to nejnižší, východoněmecké bizar porno 70´ let je vedle toho uměleckým dílem. 

Je to trapné, ubohé, nevkusné, příšerné, je mi z toho špatně ještě dnes. Jednak by to mohlo u méně bystrých lidí odjinud hodit jakýsi stín i na ostatní Moraváky. Já tady ale žiji, věřte mi, takových ,,bodrých“ idiotů, jaké vidíte na videu tady není mnoho. Bohužel, jsou vždy nejvíce vidět. Tihle dva, to je výjimka, tedy, z určitého pohledu, skutečně ELITA Moraváků, ale elita jaksi z druhého konce. Elita mezi arogantními hlupáky.

Mohlo by mě těšit, že tento rok to socanům nevyšlo. Ano, vyhrálo ANO. Jenže tito lidé mají své obdivovatele, kteří jim fandí, věří, kteří je stále volí. Pan Novák (na videu vpravo) nám dělal hejtmana 4 roky. A pan Dvořák (vlevo) je starostou Nového Jičína. Jsou to demokraticky zvolení a tedy úspěšní lidé. I po této ,,brilantní“ volební kampani jsou opět druzí, tedy řečeno sportovní hantýrkou, stále stojí na bedně. Volby jsou u nás naštěstí tajné. Jsem ale překvapen, nebo spíše zděšen, že tady jsou dospělí lidé, které zaujme takový styl kampaně, že důvěřují lidem na tomto videu a to tak důsledně, že jim s klidným svědomím dají svůj hlas. Nejprve mě napadlo, že takové video je učebnicovým příkladem, jak reklamu nedělat. Mýlím se, tenhle styl hravě zajistí druhé místo ve volbách. Ale jsem přesvědčen, že je to oslava hlouposti, nenažranosti, zaslepenosti a ubohosti. I já se tedy dodatečně připojuji k reklamní kampani. Vážení, dobře si zapamatujte tyto dva pány na videu, tohle je prosím PhDr. Jaroslav Dvořák a Miroslav Novák, úspěšná elita ČSSD. Amen.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vít Janša | úterý 11.10.2016 7:59 | karma článku: 34,51 | přečteno: 1982x
  • Další články autora

Vít Janša

Poselství v 17ti bodech

10.7.2022 v 19:46 | Karma: 18,86

Vít Janša

Rozvolnění energošmejda

31.12.2021 v 15:58 | Karma: 25,69

Vít Janša

Levitace

8.5.2020 v 20:27 | Karma: 9,22

Vít Janša

Ostrava stověžatá

25.4.2020 v 15:44 | Karma: 14,87