Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bingo, to je přesně to, na co Putin hraje, ví, že se ho všichni budou bát, raději neudělají nic a budou si hýčkat své zasmrádlé teplíčko, nakonec ze smradu ještě nikdo nenastyd. Když se do něj pustíme všichni, neustojí to, ale to my ne, budeme se ho bát a čím víc se ho budeme bát, tím drzejší bude.

0 0
možnosti
JP

Kloním se k názoru bývalého velvyslance v USA s Ruku, který v rozhovoru na CNN Prima News vyjádřil, že válečný zločinec neustoupí, dokud mu Západ nebude bránit silou, jelikož ničemu jinému nerozumí.

Jestliže jedna strana nedodržuje žádná pravidla ani dohody, nelze od ní čekat nic jiného než to, že bude šířit agresi dokud jí to druhá strana dovolí. Ve válce jsme už nepřímo, nepůjde to jinak než vstoupit do toho přímo dřív, než bude Ukrajina zničena.

Veřejnost by měla tlačit na své představitele, aby se zasadili o bezletovou zónu nad Ukrajinou.

4 0
možnosti
ZZ

Nemusíte s ním souhlasit:

https://rumble.com/vwml1h-plukovnk-douglas-mcgregor-prohlsil-e-zelensk-je-loutka-a-do-10-dn-bude-na-u.html

Já jen, že i vojsko USA ( nebo někteří jeho velitelé ) je jiného názoru.

;-(

0 0
možnosti
JL

Kdyz se Putlerovi nedari, eskaluje. Po okupaci Krymu spokojen nebyl, poslal tedy zelene muzicky na Donbas a Luhansk a od te doby tam udrzuje mizerii. Kdyz ani to nepomohlo, pokousi se, podrobit si Ukrajinu celou. Kdyz ani to se mu moc nedari vyhlasil nejvyzsi pohotovost vojsk jadernych zbrani. US ani EU to neudelaly. Jak bude Putler eskalovat dal. Vyprovokuje primi stret s NATO? Staci mu poslat vojaky na polsko-ukrajinske hranice, aby zabranili zasobovani ukrajinske armady a zasilky leku a potravin. Staci jen, aby se pokusil auta pomoci zadrzet, nebo pri pronasledovani prekrocit polske

hranice a je prusera zaminka na ktery mozna Putler ceka, Moc a moc doufam, ze se nic takoveho nestane. Jen se bojim, ze od Putlera uz nic absolutne nic dobreho cekat nemuzeme. Mir a svobodu Ukrajine! [UA]V

3 0
možnosti
Foto

Už prohlásil, žer sankce se rovnají vyhlášení války, takže stejně NATO do války zatáhne, pokud ho někdo nezastaví.

2 0
možnosti
TB

Souhlas...... jediná možnost je poslat Ukrajincům zbraně a doufat, že se ubrání. Do toho totální izolace Ruska, aby je to zničilo ekonomicky. A nutná je i informační válka, protože průměrný Rus o tom nemá ani anung a je krmen státní propagandou....

12 0
možnosti
JZ

No vidíte, v tom si absolutně rozumíme a já Vám mohu dát plus. Podpora pravidelnými armádami není na místě, zapojení dobrovolníků a posílání zbraní ano.

2 0
možnosti
MS

Tak ona je otázka jaké krveprolití? Včerejší útok na elektrárnu v Záporoží by odnesla nejen Ukrajina, ale celá Evropa včetně členských států NATO a Ruska též. Mezi jaderným spadem z rakety a z elektrárny není žádný rozdíl. Včera měli rusáci jen štěstí, že nesrovnali se zemí celý chladící systém reaktorů a NATO včetně ČR také.

Takže bezletová zóna za těchto okolností je zcela legitimní věc.

5 1
možnosti
VV

Teda tomuhle vubec nerozumim:

Mezi jaderným spadem z rakety a z elektrárny není žádný rozdíl.

A k ostatnimu se uz v CT vyjadrovala pani Drabova.

0 0
možnosti
Foto

Vstup NATO do války zničí Ukrajinu.

0 5
možnosti
LV

Ukrajinu zničí Putin. Už začal, a NATO k tomu nepotřeboval.

5 0
možnosti
MS

Podepsaný a potvrzený emailem.

1 0
možnosti
Foto

Karma, myslím, že je to velice rozumný názor. NATO si nemůže dovolit zakročit. BOHUŽEL.

4 0
možnosti
VV

K tomu se vyjadrovalo uz mnoho politiku a take generalu. Bohuzel to mnozi zde jeste porad nepochopili.

1 0
možnosti