Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

No vy a vám podobní budete asi slavit, zdravotní personál bude posilovat imunitní systém...a zbytek se bude modlit, aby zdravotníci vydrželi..

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste dost přesně vystihl situaci a rád jsem dal karmu. Absolutní bezradnost vládního diletantismu by nás dovedla k dalšímu uzamčení všech doma, což už naznačovali. Se slávou zveřejnili PES, pak ho několikrát opravovali, aby se jím nakonec vůbec neřídili, protože hlavním kritériem je něco, co PES vůbec nereflektuje.

Nestalo se tak v nejvhodnější dobu politicky, ale pro občany je málem 5 minut po dvanácté. Teď by měli máknout hejtmani, kteří se čílili z pragocentrismu, ale sleduji spíš zděšení, že by měli mít takovou odpovědnost.

Uvidíme.

4 0
možnosti
ND

Jak jsem teď omylem zkoukla zprávy, tak se toho asi mnoho nezmění, navíc kluci a holky z vlády to nechtějí vzdát a přemýšlí, že znovu vezmou věc do svých rukou, no přeci to tak nenechají...

1 1
možnosti
OF

https://podroze.onet.pl/ciekawe/koronawirus-tajwan-polak-opowiada-o-covid-19/8x6vl5r

Pane Šťastný, určitě nejste žádný hlupák. Ta Lisa Gerrard se mi moc líbila.

Hlupák.by takovou hudbu neposlouchal. Ale jste na špatné straně barikády.

Už jsem to psychicky nevydržel a posílám vám odkaz na ten článek o Tchajwanu

.MERS, SARS 1...máte pravdu. Tchajwanci si nasadili roušky ještě dříve, než to nařídila vláda...a při tom rádi zneužívají bezpečnostní opatření na dálnici/koridor/,resp.by ho zneužili....dle autora. Tchajwanci jsou především chytří. A už v lednu 2020 varovali celý svět a dštili síru na Čínu. Bohužel nejsou ve WHO.Proč myslíte, že Austrálie zažalovala Čínu za šíření viru ?Není to nic jiného než obdoba Černobylu! Pokud Číňané tak rádi popravují, měli by především popravit všechny komunisty ve Wuchanu. A doktor Li by měl dostat posmrtně dostat Nobelovou cenu/ za mír?/. Za deset let ,pokud vůbec zvládneme covid, přijde něco nového.Tchajwan bude opět připraven, a my ne. Uvědomujete si vůbec jak to Evropa kazí Tchajwanu, Austrálii ? Kdyby se všichno chovali jako Tchajwan, virus by vymizel.

2 0
možnosti
Foto

Vy myslíte, že virus jde porazit rouškami a mytím rukou? Nejde, snad zpomalit, v této rovině bych plošná opatření chápal, ale myslím si, že současná mutace je sice virulentnější, nicméně těžkých průběhů nepřibývá.

1 0
možnosti
MR

Co si pamatuji tak po roce 89, zde byla snaha vytvořit trojí rozdělení moci na malou roli státu, dále silnou pozici krajů a obcí, a nakonec odpovědnost občanů a podnikatelů za svoji existenci. Nastoupila nová generace, jenž žila v řízené společnosti a blahobytu a nafoukla bublinu, nového lidského inženýrství, role státu, nejlépe řízená socialismus a veškeré břímě na státu a vládě. To co zde dále citelně chybí je vrstva, tzv. duše společnosti, jež píší články do novin, ukazují situace z více stran a z morálním a duševním rozhledem, jako dříve za 1 republiky, a i před tím. Máme dnes takové lidi jako byl Čapek, generál Píka, Jan Masaryk ... Tuto důležitou roli nahradily media, jenž stojí vlastně mezi námi a vším dění v tom to svět, a to nám tlumočí podle své politiky, určitého zacílení na jednoduchou část populace, Prima se snažila zavést nové zpravodajství, ale lidi chtěli své televizní celebrity, ne novináře, k situaci ve státě media zvou mediální celebrity, hvězdy a hvězdičky. Další fenomén pak přišel s tím, když se internet dostal do většiny domácnosti a k jednoduché části populace jež je snadno manipulovatelná, ta pak vlastně v tom to státě takto převzala otěže. Naprosto selhala role prezidenta, jenž je nad věcí a snaží se tlumit rozdíly v pohledech a postupech vlády, parlamentu, obcí a medií ... Tato společnost prostě nemá duševní ani duchovní patrony, což svědčí o úpadku společnosti a za tím jsou nejvíce naše media, jež pořád řeší horkou bramboru Babiše a tím odnáší vše co vláda, ministři udělají. Jenže on nemá silného protihráče, osobnost což je fatální ... Asi si potřebujeme pořádně sáhnout na dno a obnovit hodnotové čití ,,,

3 0
možnosti
OF

Chybí elity, svatá pravda, ale nejen u nás. Nejsem Čech, vždycky jsem Polákům vyprávěl jak jsou Češi chytří.....

0 0
možnosti
OF

Když Kubek chtěl provádět testy ve fabrikách a všude kde se schází více lidí, sklidil jen posměch a nenávist. Kdo se radils lékaři v září, před vánoci ?

Nikdo. Radili jste se se statistiky. A teď to schytáme my v zdravotnictví.

Ale mý vám to spočítáme. Staří, jako já, půjdeme do důchodu a mladí utečou za kopečky, tam kde si zdravotnictví váží. Konečně jste nám ukázali, jak si nás vážíte. To si myslíte, že hejtmani vás přivedou k rozumu ?

3 0
možnosti
OF
OF

Zreformovat zdravotnictví ? Za svých 7.8% HDP má bohatý švédský stůl.

Mlaskáte a utíkáte bez placení. Konec švédského stolu, s tím souhlasím.

Cena lékařské práce ? Nikoli 60 Kč/hod. jak stálo v prvním sazebníku za ministra

Bojara, ale nejméně 1500 Kč/hod. V Itálii platíte za 20 minutové vyšetření ortopedem /bez doporučení praktika/ 200 eur. Otázka jestli bude po tom rozvolnění co reformovat. Hodili jste nás přes palubu a my vám to nezapomeneme. A prvně zreformujte svoje socialistické myšlení.Rv

2 1
možnosti
Foto

Zrušení nouzového stavu je šancí, aby pravomoci převzali hejtmané a zavedli cílená a konečně snad také účinná opatření, na rozdíl od celonárodní pakárny, která se už měsíce jeví jako naprosto neúčinná. Pokud se této šance hejtmani nechopí a vrátí pravomoci vládě, aby pokračovala v národní destrukci, je to jasná známka toho, že na svých postech k ničemu nejsou a nejsou v tom zdaleka sami. Měli bychom si to pamatovat, alespoň do podzimu a parlamentních voleb.

3 1
možnosti
OF

Pakárna ? Vláda dělala co mohla. Kdybyste se nechovali dle hesla" já jsem valcíř, kdo je více" a " já si felčary platím" , "já mám nárok", situace by nebyla tak vážná. Komunisté vás naučili šidit práci a natahovat ruku.

Pracovat jako Siciliáni a zdravotní péči jako v Americe za nejdražší pojistku?

Tak to by vám šlo.Rv

4 4
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.