Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten Váš pes vypadá dost inteligentně. A to je fajn.

3 0
možnosti
Foto

Tak doufám, že sledujete aktuální tiskovku, abyste byl v obraze, a nemusel se zase dovolávat informací, které už dávno zazněly....

1 2
možnosti
JR

J48a69n 10R14á25ž

14. 4. 2020 13:09

Strach z toho, že nemocnice nebudou mít dostatečnou kapacitu na léčení těžkých případů COVID-19 je minulostí a tak většina nemocnic se začíná vracet k "normálu" i bez požehnání vlády .

A co se týká redukce pracovníků nepatřičně zbytnělého průmyslu cestovního ruchu, je to jen dobře. Týká se to jak "svobodných povoláních" na něm přisátých, tak i nadbytku provozoven, kteří díky kupní síle cizinců si moli účtovat v centrech cestovního ruchu i více jak 500% marže. Krach první zážitkové restaurace už byl zaznamenán, lze tedy očekávat, že další pády budou následovat a pozitivní selekce bude v tomto oboru podnikání očistně pokračovat.

Konečné dopady koronavirové krize budou silné a projeví se vynucenými změnami všude. Nemyslím si však, že by se všude projevily v dopadu na další vývoj společnosti jen negativně. Kdo si myslí, že jeho hospoda, hotel, či divadlo je v této době středobodem světa, se velmi mýlí!

PS. Je samozřejmé, že v dobách krize dochází ke střetu názorů na jejich řešení,ale pro efektivní řešení je dobré, když rozhodovací pravomoc má jen malý okruh odpovědných a odborně zdatných lidí.

3 0
možnosti
LV

"je dobré, když rozhodovací pravomoc má jen malý okruh odpovědných a odborně zdatných lidí." A v té odbornosti a zdatnosti je právě háček. To, že ho nevidíte, neznamená, že tam není. Ale vzhledem k tomu, že se cítíte být povolán k tomu soudit, zad je turistický průmysl "nepatřičně zbytnělý, potom nemá cenu s Vámi o čemkoliv debatovat. Vy o to zjevně nestojíte.

3 0
možnosti
Foto

Mne osobně teď trápí víc koleno než koronavirus. Bohužel bez ohledu na Prymulu potažmo na opatření vlády teď na delší čas nevytáhnu paty z domu ;-D

2 0
možnosti
LV

Máte príma čepici, pane Beránku! R^:-)

1 0
možnosti
JS

Jste na tom hůř, než jsem si myslel. Ten Váš příspěvek je trapnost sama.

1 4
možnosti
MV

Vas nazor je absolutne v poradku, byt to jinak - znervoznel bych

6 0
možnosti
JF

Bohužel to na světě chodí tak, že uřvané hysterii se věnuje více pozornosti, nežli rozumné zdrženlivosti. Tomu kdo víc řve, a to bývá ten hloupější, se i spíš vyhoví, jen aby od něj byl pokoj.

6 0
možnosti
AL

Vithovo desatero - žádné objevení se nekoná. :)

---------------------------------------------------------------------

Vystává zde otázka, komu věřit v případě pandemie.

Má pravdu český lékař, epidemiolog, prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. z Hradce Králové?

Nebo věřit blogerovi jménem Lumír Vitha z Červené Vody?

----------------------------

Já se už rozhodl.

:-)

11 2
možnosti
LV

A to nevíte, pane Ličko, že jsem původem z Prahy. A kam se na Prahu hrabe Hradec Králové!

2 0
možnosti
MV

karma

z bodu 2 mrazi

k bodu 8 - bohuzel, kultura velke casti ceske populace moc nerika (tedy az na Modry kod a Studio Slagr)

1 0
možnosti
TB

ad 2 - právě proto se zavčas navrátí chod nemocnic do normálu, aby k tomu ohrožení nedošlo ;-)

3 0
možnosti
JH

J38a77k95u35b 23H21o79z53a

14. 4. 2020 10:47

Co tahle poslat váš blog Prymulovi k autorizaci, když už jste se pasoval do role jeho tiskového mluvčího a vykladače jeho slov a myšlenek?

7 4
možnosti
LV

Vy si jeho slova nevykládáte? 8-o

1 0
možnosti
LH

Covid-19 je desetkrát smrtelnější než prasečí chřipka, upozorňuje WHO

2 0
možnosti
Foto

Onemocnění covid-19 způsobené koronavirem je desetkrát smrtelnější než takzvaná prasečí chřipka, která se koncem března 2009 objevila v Mexiku. Podle agentury AFP to uvedla Světová zdravotnická organizace (WHO) a vyzvala země, aby zpomalily uvolňování přísných opatření. Šíření koronaviru bude možné zastavit pouze účinnou a bezpečnou vakcínou, dodává WHO.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-covid-19-praseci-chripka-svetova-zdravotnicka-organizace-who-opatreni.A200413_193730_zahranicni_vlc

2 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.