Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klasická ukázka dnes ráno na ČT24. Redaktoři ČT Bruštík a Drahoňovský se v rámci předvolebních pořadů z regionů snažili přesvědčit diváky o úpadku Karlových Varů kvůli chybějícím turistům z Ruska. Pak ovšem přišel před kamery ředitel infocentra Karlových Varů a pochvaloval si, že v letních měsících se většině hoteliérů podařilo naplnit hotely českými turisty i za cenu, že těch turistů bylo sice 4x více, ale s kratšími pobyty (takže pochopitelně více práce). Taková zpráva se ovšem nehodila, tak se nelogicky vrátili ke špatnému výsledku 2.čtvrtletí, který pochopitelně nemohl dopadnout dobře, protože hotely byly kvůli karanténě zavřené. Pak se z ředitele snažili opakovaně vytáhnout obavy z budoucnosti kvůli rostoucím číslům nakažených a z jeho optimismu byli evidentně otráveni.:-)

Kdo nevěří, může si to poslechnout, je to zhruba v čase 2:49 (těsně před koncem ranního studia 6):

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096902795-studio-6/220411010100909

5 0
možnosti
Foto

No jo jenomže pozitivní zprávy nikoho nezajímají (teda až na Vás). Navíc by se ukázalo, že podnikatelé nejsou až takoví hlupáci, jak se to o nich v televizi a jinde tvrdí. Prostě všude je to špatně, teda až na pana Babiše. Ten je nejlepší. Takže od listopadu zase lockdown, když si ti podnikatelé tak vyskakují. Jak se už řeklo, my je z těch živností vyženeme, holotu jednu, a ne že ne!

1 0
možnosti
OU
LV

Četl jste ten text? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Ta čísla mne už hodně dlouho nezajímají a nehodlám si jimi kazit život. Mám k nim podobný vztah jako k televizním reklamám. Důsledně je ignoruji. Kdybych měl tu moc a možnost tak bych testování s okamžitou platností zakázal a hned by bylo líp...

4 1
možnosti
OU
Foto

Pane kolego opět krásný nový článek na oblíbené téma! Ani se už nebudu opakovat, že máte pravdu v tom, že nám chybí detailnější informace o struktuře testů. Na tom už jsme se myslím všichni shodli a smířili jsme se s tím, že se je jen tak nedozvíme, a ono už to taky nemá smysl. Jméno Jágr bylo v posledních nejméně 30-ti letech synonymem pro úspěch a vítězství, a ta paní Jágrová to celé pokazila. Předevčírem nebo kdy prohlásila, že už přestali trasovat ("je mi to moc líto, ale nestíháme to tak jak bychom chtěli" = prostě něco trasujeme a zbytek holt ne). Pak mikromanažer to po ní zopakoval (jen taková malá ironie - když se budou trasovat jen vážné případy, jak se poznají ty vážné případy? Ze začátku je covid19 vždycky jen banální viróza.... To jako budeme trasovat kontakty jen toho, kdo se zhroutí na ulici? A jak se ty kontakty dozvíme, když pacient zemřel a neposkytl výpověď? Mám si to vyložit tak, že je ručník komplet v ringu a už se netrasuje vůbec?), další den pan mikromanažer odvolal co o den dříve zavolal, a takhle pořád dál lesem černým podle bílých skal.... Podle těch rostoucích čísel je to opravdu pěkně infekční. Průběh na populaci zatím nedosahuje ani závažnosti chřipky. Takže kde je ten problém? Když nestíhají trasovat, tak to prostě všechno odvolejme, chřipku taky nikdo netrasuje. Pokud se ten virus nijak nezměnil a je stále způsobilý udělat z Prahy Lombardii (jen mrtvolama, néé kulturou, samozřejmě) a jediná změna je míra virové nálože, co nám přes léto nakažení obdrželi (a proto málo hospitalizací atd.), tak možná by to chtělo nějaká opatření - třeba ty hadry nebo hosté v hospodě u stolu po jednom atd. Mára Prchal se to asi bojí navrhnout a ten, co se nikým neradí, a přitom se stejně sám nerozhoduje, nemá podle čeho kváknout. A nervozita roste. Zcela reálně očekávám po volbách tvrdý lockdown, a to i ty volby začínají být otázka. V karanténě mohou být desetitisíce lidí a jak budou volit, no to je ve hvězdách. Zítra jdu na schůzku komise, tak uvidím.

4 0
možnosti
LV

Právě jste prezentoval názor člověka, který nestojí o to vědět, jaká je realita. Vy máte svou představu o hromadách mrtvých odklízených kamiony do hromadných hrobů a o tom, že jediné, jak tomu předejít, je odchytit všechny nakažené dokud jich je málo. Neexistuje nic, o co byste svou představu opřel, kromě denně zveřejňovaných čísel, o jejichž původu a relevanci nemáme ani ponětí. Odmítáte, že by těch nakažených mohlo být o několik řádů víc, protože nevíte, co byste si pak počal. Nejste sám, takových je většina. Bohužel...

1 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.