Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Hlavně, že Němci likvidovali jádro a teď vyrábí elektřinu z plynu. Geniální

0 0
možnosti
AT

Facku Putin dostane,

až mu přijde do Kremlu zůčtování s vyůčtováním za všechny ty emise a zmařené lidské životy Ruské armie na území Ukrajiny.

1 0
možnosti
Foto

Ale kdo ten účet zašle?

1 0
možnosti
JF

Měla by, a to okamžitě! ;-(

0 0
možnosti
Foto

Možná se mýlím, ale zdá se mi, že odpor ukrajinské armády je tak dezintegrovaný, že by do týdne mohl být klid. Skopčáci se s Putinem obejmou a spolupráce bude pokračovat.

0 0
možnosti
JS

Útok Ruska na Ukrajinu je jednoznačná agrese a zaslouží si jednoznačné odsouzení. Jsem ale zmatený z jedné věci. Většina těch, co Rusko vždy považovali za jediného úhlavního nepřítele, nyní v podstatě mlčí. Nevím o co jde pane Peczynki a spol..

0 0
možnosti
JK

Hlásám to už dost dlouho, Green Deal je o počátku projektován jako odstřihnutí ze závislosti na Rusku. To by Rusko položilo na lopatky a Putin to ví, také proto útočí. Hospodářství se propadá a armáda je na to čím dál tím hůř, jinou šanci už mít nebude. Proto musíme jeho i s jeho fanatiky zahnat až za Ural a tam je vyměnit za politické vězně. Evropa a NATO se válce nevyhne, máme šanci zachránit Ukrajinu, morální právo na to máme. Putin bude vyhrožování jen stupňovat, neposlouchejme ho a dejme mu pěstí do úsměvu.

Jinak stavět další velké jaderné terče pro Putina není zrovna dobrý nápad, nejlepší jsou logické a chytré ostrovní provozy navzájem propojené a schopné fungovat samostatně. Co nemusí být poháněno elektřinou pohánět jiným pohonem a elektřinu vyrábět technologickým mixem podle toho, jaké jsou možnosti v místě výroby. Prostě i výroba elektřiny musí projít miniaturizací, jako vše. Třena přestat nabíjet malé spotřebiče (mobil, laptop a pod.) ze sítě, ale přímo, nebo z baterky nabíjené solárem, vrtulí, turbínkou. Podobně postupovat i u větších spotřebičů, ono by to šlo.

1 1
možnosti
LV

"Hlásám to už dost dlouho, Green Deal je o počátku projektován jako odstřihnutí ze závislosti na Rusku."

A proto se postavil Nord Stream II?

2 0
možnosti
SB

Pane Vitho, já si myslím, že mnohý eurohujer nyní pozná, že my, kteří jsme už léta tady psali, že EU dělá mnohem více škody než užitku, pozná, že jsme nebyli žoldáky ve službách Petrohradu, jak jsme zda byli osočováni, nýbrž že jsme viděli dále než oni.

A Klaus že viděl vždycky dále než Havel.

9 3
možnosti
Foto

Když jsem včera slyšel Klause, tak se mi chtělo zvracet. Máte to moc hezký vzor.

6 3
možnosti
VF

O konfliktu na Ukrajině diskutovali v prodlouženém speciálu zahraničněpolitický komentátor Adam Černý, odborník na mezinárodní bezpečnost Michal Smetana a bezpečnostní poradce Andor Šándor. Moderuje Zita Senková.

Nedivte se tomu, to je reálná geopolitika, nedělejte si iluze o tom, že se jedná o boj dobra se zlem. A je vůbec Rusko ještě velmoc? No, vzhledem k arzenálu jaderných zbraní a stálému členství v radě bezpečnosti OSN, asi ano. A o co tomu Putinovi vlastně jde ? Pokouší se rozvrátit ukrajinskou armádu a vytvořit demilitarizovanou zónu. To jsou důsledky zneužití pocitu vítězství ve studené válce, když rozšiřování NATO neznalo mezí. Nakonec, se sankcemi se počítá tak jako tak, stejně nejvíc postihnou evropské státy. NS2 se sice zakáže, ale plyn teče pořád dál jinými cestami. Facka k probuzení ze zeleného šílenství je už jen kříž po funuse.

3 2
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.