Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Roman Potoczný

17. 6. 2012 18:11
Je smutné ...

... že slova o slušnosti jdou nejčastěji z úst blogerů, kteří v podstatě netuší, co je to slušnost ... Kdybyste totiž slušný byl, uvedl byste odkaz na článek, se kterým de facto zjevně v textu, ale i v nadpisu, polemizujete ... tedy článek můj ... Tak, jak tomu velí kodex blogera ...  Ale nedivím se, nejen, že Vám nedochází, co je a co není slušné (Drulák si svou malomyslností, kdy svými vulgárními výroky napadl některé hráče a reprezentaci, pokřik, navíc, skvělý, zasloužil), ale ani o fotbalu toho příliš nevíte nebo záměrně neuvádíte. Stav našeho fotbalového svazu a praktiky v něm a v lize nemají s reprezentací téměř nic společného, většina hráčů hraje nebo bude brzy hrát ligu v zahraničí ... Pokud zpochybňujete Michala Bílka jako trenéra, tak byste si měl vygooglit jeho životopis, abyste zjistil, že to byl úspěšný trenér ještě před převzetím reprezentace no a výkony byste opravdu komentovat neměl ... tým hraje, na co má a na rozdíl od minulosti evidentně bojuje, čehož si cením nejvíc

3 0
možnosti
DP

Dluhousek Padák

17. 6. 2012 18:21
Re: Je smutné ...

dela se mi smutno kdyz vidim jaky je u nas vztah k reprezentaci

vsude na svete se uspechy oslavuji u nas je to o plivani na nenavidene objekty nezavisle na tom jestli je uspech nebo neuspech. a mame to vlastne u vsech sportu.

1 0
možnosti
DP

Dluhousek Padák

17. 6. 2012 17:12
typicky cesky nadavac

cim to je ze polaci gratuluji souperi, dekuji svemu tymu a maly cechacek podle lokalni nenavisti vuci nekomu pro sve reprezentanty ma pouze slova nenavisti a opovrzeni

jsme unikatni zeme v tomhle. vzdy nase tymy jsou zle a vzdy pepa vod piva vi lip a zruda je trener. at je to fotbal nebo hokej. vcerejsi hrdina je nejhorsi nepritel

5 0
možnosti
E

exotopedik

17. 6. 2012 17:18
Re: typicky cesky nadavac

Mohl byste váš příspěvek nějakým způsobem vysvětlit? Možná jste psal řečí vašeho neznámého kmene.;-D

0 0
možnosti
E

exotopedik

17. 6. 2012 17:10
pozn.

Já si myslím že i kdyby náš tým ( ne váš ) to mistrovství vyhrál, tak vy budete pořád nadávat.

http://www.youtube.com/watch?v=MzM7xPmqhQg

Tady na tomto odkazu se jistě poznáte.

1 0
možnosti
JS

kelner

17. 6. 2012 16:41
Nejsem odborník

I když jsem fotbal hrával a rád jej sleduji, zdaleka nejsem na tuto hru takový expert jako Vy. Jsem dokonce tak naivní, že si myslím, že pokud je trenér odpovědný za prohru svého týmu tak je jeho úspěchem i výhra.

3 0
možnosti
DP

Dluhousek Padák

17. 6. 2012 17:13
Re: Nejsem odborník

ne, primitivni pseudofanousek vi ze za prohry muze trener, za vyhry jiny trener, ktery nemuze samozrejme za prohru

2 0
možnosti
P

Pietrolini

17. 6. 2012 16:40
Taky si myslím,že trenér měl být někdo jiný

Ale.... Ale.... Ale.... Bílek do dotáhl na ME,vyhrál skupinu a projev týmu jde opravdu dost nahoru. Nejsem z těch,co řvali Bílek ven,ale nebudu ani opačný. Tým už teď překonal sám sebe,proboha kolik supermanských hvězd pojede po skupinách domů???? Co ti Rusové,co nás smetli??? Dneska zmizí další supermančafty . Nebuďme neskromní. Je dobře,že za to vzala mediálně dobře známá figura Karla Šípa,přece si nemyslíte že chtěl ty kluky jenom naštvat??? Všichni ho znají a mají rádi,jako on je. Díky,Karle a díky Jiráčku a spol. Je dobře že jste to nezabalili.  ;-)

0 0
možnosti
JL

jirka1965

17. 6. 2012 15:47
Tak on to úspěch neodiskutovatelně je,

no a s těmi kapříky? Zeptejte se v Německu nebo Itálii - tam jich mají víc než u nás.

0 0
možnosti
ZS

zase smazaný

17. 6. 2012 15:37
Autore a co,

Pilař, ten se vám nelíbí? S hodnocením primadon typu Rosickéj a Baroš souhlasím. Rosickéj užpět let jezdí na utkání ČR si pouze zadarmo doléčit zranění a jestli bude hrát , či nikoliv mu příliš nezáleží. Proto pryč s nim s nominace. A Bary ten půjde zcela určitě sám.!!!!

0 0
možnosti
JP

Peldaa

17. 6. 2012 15:35
tak dobře..

ještě jednou a slušněji, tenhle článek je na úrovni hnědého a smradlavého. Pan pisatel zřejmě bude na Bílka nadávka neustále, i kdyby přivezl placku. Neříkám, že jsem Bílkovo zastánce, ale v tuhle chvíli si nemyslím, že je nadávání na něj vhodné.. Přeci jen jsme v TOP 8 v Evropě...

A propo, že vy jste z Plzně?

4 0
možnosti
ČP

nemorose

18. 6. 2012 0:21
Re: tak dobře..

Jestli je z Plzně nebo není, je v podstatě jedno. Mně se český fotbal také nelíbí. Mně se ostatně fotbal nelíbí vůbec. A obzvlášte se mi nelíbí namachrovaní, místy tupí čutálisti. Vážený, oni reprezentují naši zemi, chápete to. ???

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

17. 6. 2012 14:50
Díky za příspěvek!

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

17. 6. 2012 14:53
Re: Díky za příspěvek!

Ovšem nejvíc mě pobavila Bílkova motivační promluva k hráčům, jak jim vlastně (možná dokonce záměrně:-)) zocelil nervy tou strastiplnou cestou kvalifikací. Ale jo  - všechno zlé je pro něco dobré.

0 0
možnosti
B

biancad

17. 6. 2012 14:48
je to jenom hra

i kdyz se v tom toci ohromne penize.Chleb a hry. Chleba levnejsi nebude a i kaprici ve spinave vode leknou. Vsechno je to umele vytvorena bublina a stejne si myslim, ze nejvic se ta hra posunuje diky nadseni zpocatku obycejnych lidi. Kdyz se podivate na to hriste , co si vybudovali na tom Tchajwanu, ci  kde to presne bylo, to byli nadsenci a jak museli ti kluci pilovat techniku, aby nevleteli na hrebiky. Uplna  katastrofa, ale presto se zlepsili a hraji uz 20  30 let, ale urcite pro ne byly nejkrasnejsi ty zacatky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 223
  • Celková karma 11,17
  • Průměrná čtenost 1283x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.