Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za chvíli to bude s pozitivními jako s partyzány.Bude jich víc než lidí v republice.

0 0
možnosti
Foto

Jen idiot přece nemění svůj názor.

Zeman je naštěstí ve svých názorech konzistentní. :-)

1 0
možnosti
Foto

Pokud velmi intensivně testujeme , je logické , že nacházíme více pozitivních případů .Prokázána přítomnost viru v organismu člověka však neznamená, že jde o nemoc. Virus v okamžiku testování už může být neaktivní neškodný nebo se s člověkem jen setkal a k onemocnění nedošlo. Množství pozitivních testů u populace, jež je normálně zdravá a neznamená nic špatného. Kdyby se tímto způsobem testovala jiná infekce, například chřipka, tak by pozitivních byly ne stovky, ale tisíce. Pramen : profesor MUDr. Jiří Beneš

5 1
možnosti

Přesně tak. Ale naši "moudří" se chovají tak, že když z 10 milionů otestují 10 tisíc a mezi nimi najdou 1 tisíc nakažených, řeknou: " V desetimilionové populaci je 1 tisíc nakažených". A všichni se tváří, jako by přes to nejel vlak.

0 1
možnosti

Vyhodnocovat růst má smysl po filtraci, nejlépe týdenní kvůli periodičnosti. Uvidíme v závěru týdne, zda byl náhodný výkyv spíš minulý čtvrtek nebo pátek.

Prymula je schopný, ale lze se obávat, že ve střetu zájmů všeho schopný. Uvidíme.

1 0
možnosti

Když srovnáme poslední dva pátky, resp. soboty, resp. neděle, zjistíme, že procentuální hodnoty nově identifikovaných nakažených ve vztahu k počtu testů oscilují kolem stejných hodnot. Tedy minimálně poslední tři dny v poměru ke stejným dnům minulého týdne rychlost nárůstu počtu nově identifikovaných nakažených stagnuje. Lze očekávat cca 1500 - 1600 přírůstků, testů bude zřejmě přes 20 tisíc, což zase odpovídá minulému pondělku (necelých 6 %).

Ale samozřejmě za týden to bude zřejmější, kam se to pohnulo.

0 0
možnosti
Foto

Sice nesourodý, ale krátký, takže dobrý článek. Karma. - - - - Jen opatrně s tím poklesem nakažených (jakože už jsme promořeni a není, kam by se to dál šířilo). Realita je taková, že zejména mladí lidi na nějaké testování kašlou. Kolem mne je nákaza v plném proudu (mlaďoši co jsou samej večírek a co večírek to jiná holka a tak), ale nikdo z nich svý kámoše hygieně rozhodně neudá (celý dny sedí doma na zadku a učý se na zkoušku, vůbec s nikým se nevyděl, huhu) a že je někdo z nich pozitivní (např. potřeboval test pro zaměstnavatele a vyšlo to pozitivní), tak to se ostatním jen zavolá a ti obvolaní se rozhodně testovat nenechají. Když to má bezsymptomatický průběh, tak co jako. Nejsou hloupí...... Takže, nechme počet nakažených už být, už dříve to mnoho nevypovídalo, a teď už lautr nic. Teď je potřeba sledovat hospitalizace a mrtvé, popř. netypické reakce (tu slavnou cytokynovou bouřy, třeba). A jestli na poli mrtvol nedojde k hromadění, tak je na místě zcela změnit taktiku, a ty šaškárny valem zrušit. - - - Jenže jak vidím toho proponenta čínské medicýny, mám takový pocyt, že se nejdřív půjde hodně opačným směrem.

2 0
možnosti

Škoda, už jsem četl od vás lepší blogy, tento by se dal popsat velmi krátce ....nemám rád P., ale jak dál kočírovat MZ to nevím.....

4 0
možnosti
Foto

Mnoho věcí se nepovedlo. Uznávám. A co tedy navrhujete účinného ?

1 0
možnosti
Foto

Přestat konečně blbnout a zase fungovat normálně.

6 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

V pátek bylo 20569 testů, to je cca 89,1 % čtvrteční hodnoty. Nových nakažených bylo 2111, to je 67,5 % čtvrteční hodnoty. Teď nemám čas pokračovat, ještě se k tomu vrátím.

1 0
možnosti

Mám rád lidi, kteří svůj snížený intelekt dávají veřejně najevo. Jsem zvědav, jak budete mluvit za měsíc. Ono bude neveselo. Jsme vůči viru stále imunitně naivní. Logicky s počtem nakažených budou narůstat i potíže. Ekonomické i medicínské. Ale svým způsobem jste šťastný, vás to zcela zjevně nezatěžuje. Blahoslavený, chudý duchem.

4 13
možnosti

Mám rád lidi, kteří o mně tak hezky hovoří. A těch cizích slov, co používají!

Ještě, že nejsem vzdělaný, byl bych dojista nešťastný jako oni... ;-(;-D

9 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 3
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.