Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poněkud divoká konspirace. Že by Rusko samo sebe prezentovalo jako teroristický stát a riskovalo další vlnu sankcí jen kvůli tomu, aby zamaskovalo pohyb svých vojsk na hranicích s východní Ukrajinou (o kterém stejně všichni ví)?8-o

0 0
možnosti
LV

Rusko samo sebe neprezentuje jako teroristický stát, pokud to dění sledujete. Prezentují to naši politici. Babiš a Hamáček jsou na konci efektivní politické kariéry, je třeba je nahradit. Nejlépe komunisty. Po sobotní tiskovce si oba odstřelili tvrdé proruské jádro jejich voličstva, které přestoupí k mlčícím komunistům. Aeronet a Sputnik jim pomůžou "správně" se zorientovat a vybaví je i argumentačně.

Načasování toho oznámení pro spoustu lidí nemá logiku, už tím se jeho síla a význam snižují. Teď jsme v situaci, kdy vlastně ani nikdo pořádně neví, jestli se to stalo nebo ne. Tvrdí to jen Hamáček a Babiš. Zeman, hlavní ruský poskok, mlčí a čeká na noty. Během týdne se stane spousta věcí, hodně lidí se odkope, udělá chyby, a v neděli tak bude možné z těchto událostí vyjít a opřít se o ně.

Ergo - Babiš s Hamáčkem jsou odepsaní, připravuje se mnohem víc na Rusko orientovaná vláda. Podobně jako na Slovensku. Druhé a třetí Maďarsko. Slováci se vzepřeli, tak se aktivity posunuly víc na západ. A dávná kauza Vrbětice se zrovna hodí.

1 0
možnosti
OD

No, já si naopak věímám toho ticha. Ticho z Hradu. Ticho z Kellnerova "sirotčince" na Ořechovce. Tady čeká na noty kdekdo.

5 1
možnosti
JS

Krásná konspirace. Od Vás bych ji nečekal, nebo je to ironie?

0 0
možnosti
JP

Zcela jistě situace prospěla nám: padla alternativa jakéhokoliv podílu Rosatomu na dostavbě Dukovan, Sputnik V náhle přestal být geopolitickou zbraní. Ve světle aféry se v záři reflektoru octli zrádci našeho státu, hájících zájmy cizí země: Zeman, Hamáček, Babiš. Vše další záleží na nás.

5 0
možnosti
LV

Tahle vláda o účasti Rosatomu na dostavbě Dukovan rozhodovat nebude. I kdyby poslala do Ruska bezpečnostní dotazník, příští vláda, kterou by už nevedl Babiš, by klidně mohla Rosatom vyloučit. Případně vláda vzešlá z voleb po konci funkčního období Zemana, hlavního ruského poskoka. A pokud z voleb vzejde proruská vláda, na čemž Rusové pracují (podívejte se, jak silná je tady proruská ekipa), Rosatom ve hře zůstane, Vrbětice neVrbětice. Takže tohle vůbec není téma.

A téma není ani sputnik, protože ten nikdy reálně nehrozil. Všechno byly jen sliby, i Rusko omezuje dodávky vakcín. Hlavně zemím, které se v tom chtějí příliš šťourat.

Takže shrnuto - nesdílím Vaše přesvědčení, že bychom tím něco získali.

0 0
možnosti
Foto

Zeman, ač od čučkařů z BIS již mnohé dávno zvěděl, podobně jako Stalin přítelem Němcem zaskočený kdys, na situaci tiše v sebe uzavřený hleděl.

8 1
možnosti
OU
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.