Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za všechno mohou nedisciplinovaní občané, kteří si loni šili roušky s kdejakých starých trenclí! Vinou toho se infekce zklidnila, takže se lidé vesele rozjeli na dovolenou. Ale pak jsme dostali roušky z Číny! A ejhle, bylo zle! Virus se začal šířit jak o život, opatření neopaření.

Zde se nabízí vysvětlení, že čínské roušky už byly předem nasyceny zárodky viru, který teprve v našich příznivých podmínkách ožil.

1 0
možnosti
LV

Obávám se, že infekce se zklidnila vinou toho, že přišlo jaro. Roušky se na tom nijak nepodepsaly.

2 0
možnosti
ZZ

Takže další uplakánek.

Nebojte se, bude hůř.

Možná si to neuvědomujete, ale nárůsty jsou obrovské.

Ono se totiž dost dlouho nic tak drastického nedělo, protože mladý, silný a zdravý organismus tento vir bez větších následků překonal - a tento stát přeci patří mladým, zdravým a silným a ti dávájí dodnes na odiv, jak opatření jsou zbytečná.

Teď už ale začíná jít o vaše rodiče - a ne jen staré dědečky a babičky.

Začínáte být už ustrašen ?

Pozdě !!! Pandemie začíná už naplno využívat váš dosavadní laxní přístup.

:-P:-P:-P

0 8
možnosti
LV

Pane Zavadile, co Vy víte o mém přístupu? O mých rodičích? O mně?

Doporučuji Vám - přestaňte mentorovat. Je-li někdo ustrašený uplakánek, jste to Vy. "Obrovské nárůsty, nic drastického se nedělo..." Vaše melodramatické výlevy jsou už vskutku pověstné.

Pokud se necítíte být mladý, zdravý a silný, poraďte se se svým lékařem, jak postupovat. Bezpochyby najde řešení.

6 0
možnosti
ZJ

Dvě roušky. A není to málo ........?

2 0
možnosti
TB

A dostáváme se k těm dvěma rouškám. Naučil se virus roušku, ten symbol Naděje na přežití, nějak obelstít? Přechytračit?

Zdroj: https://vitha.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766282

Rouška na "původní" vir stačila, nynější britská mutace je mnohem nakažlivější, proto vláda na to reaguje nošením respirátorů...to snad pochopí i malé dítě, ne? ;-)

0 3
možnosti
Foto

Možná. Možná je to jen zoufalý pokus, aby lidi skutečně ty roušky nosili, a to ne roušky ušité z krajky (i to jsem viděl), a aby je nosili pořádně - příliš mnoho lidí nosí roušku "na Blatného" - a to je pak jedno, jestli je domácí, chirurgická, dvě chirurgické, nano, respirátor... pod nosem je to k ničemu.

Ale třeba osvětu provede Hospodin z výsosti, jeden výrazný antirouškař, co nevěřil na Covid, už ho má.

M. Kalousek na Twitteru: Přeji panu bývalému prezidentovi Václavu Klausovi lehký průběh nemoci a brzké uzdravení. Noste respirátory a omezte rizikové sociální kontakty. Je úplně jedno, že nevěříte na Covid. Stačí, když Covid věří na vás.

3 1
možnosti
Foto

Výsledkem je, že covid pandemii už naprosto ovládl byznys. Na jaře bylo mantrou, že samodělaná rouška je lepší než žádná. Teď, že hadrová je k ničemu, že lepší je nosit dvě najednou nebo respirátor, a zároveň se lidé připravují na to, že ani po očkování je nesundají a že těch přeočkování bude asi mnohem více, než jen jedno. Všechno to má společného jmenovatele. Materiál si budete kupovat, nebo ho bude kupovat stát za peníze, které vám sebere. Otázka je, kolik lidí ještě reálně vytváří hodnotu, o kterou ho lze obrat. V současné chvíli jsou statisíce živnostníků uzemněny doma, a jejich nevýdělek je jim částečně nebo vůbec sanován čistě virtuálními penězi, které vznikají klikáním té správné počítačové myši v nějaké bance.

7 0
možnosti
JM

J35o46s97e11f 52M19i64k86i56n

24. 2. 2021 14:49

Proto se udělal pandemický zákon s drakonyckými pokutami včetně propadnutí majetku. Aby bylo kde brát.

Doufám že senát to pošle k šípku

4 0
možnosti