Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milanalois

13. 12. 2011 17:20
Naopak.

Kdyby jakkoli manévroval, devalvoval by se na obyčejného nadávače.

On vyjádřil svůj politický názor jak občan - zaměstnanec bez sponzorů a lobystů a šejdířského zázemí většiny politických stran. Za to a právě za to má jít do vězení.

Kdyby se odvolával, udělal by se sebe jenom lavírovacího zbabělce.

A že nenamítal podjatost? No to je přeci základní právní a MORÁLNÍ povinnost soudkyně odmítnout soudit věc, v níž je poškozeným zaměstanavatel jejího manžela a hanoben její manžel sám. Je to otázka profesní a stavovské cti. Že to ta paní klidně odsoudila ukazuje na hloubku marasmu české justice. A že ji v tom ani její manžel nezarazil ukazuje na jeho malost a mravní nevyzrálost.

Ačkoli Havla nemusím: jedna z prvních věcí, o které se ve funkci prezidenta staral, bylo zrušení trestného činu hanobení prezidenta.

4 0
možnosti
B

bajo.ano

13. 12. 2011 17:47
Re: Naopak.

R^!!

0 0
možnosti
PK

H0PE1@seznam.cz

13. 12. 2011 16:55
Na

každýho z nás čeká deset minut slávy.

0 0
možnosti
J

jupp

13. 12. 2011 16:49
Podivin ?

Podivini provokuji. Nekteri z nich jsou neco jako Don Quixoti, nekteri postrkuji spolecnost dopredu. Nekteri patri do suplete masiblu. Obcas byva tezke posoudit, do ktere kategorie podivin patri.

Tvrzeni autora clanku, ze primalovana tykadla prispela k nezvoleni Ivana Langera je velmi osvazne. K tam masivnimu protestu volicu musel Ivan Langr pridat jeste osobni nadlidsky vykon.

Bezchybne lze take ohodnotit vykon soudkyne Langrove. Doufam, ze moralni integrita cele rodiny Langerovy jeste dlouho z pameti volicu nezmizi.

Uvidime.

0 0
možnosti
C

Camino.

13. 12. 2011 16:31
Vzorna soudkyne?

Za tykadla do vezeni? To je neco jako grafiti a za to se v Kanade stanete na mesic sberatelem "spacku" na chodniku. Kdyby byl neprizpusobivy, tak ho madam pusti domu a pochvali: neco te v te skole naucili, kdyz ne psat, tak aspon kreslit....;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1287x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.