Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

My technici ovšem víme, že to způsobily čipy dodané Gatesem, které se omylem dostaly do injekce Sputniku. A začaly dělat v jedné hlavě paseku.

R^R^R^

2 0
možnosti
AM

A47d49a43m 52M85a93l60ý

3. 3. 2022 8:23

Pěkné. lépe by to nenapsal ani pan Trčálek (se vší úctou)

R^

3 0
možnosti
MB

Dodnes si pamatuji na znělku, po které následoval. Laskavý a kultivovaný hlas V. Brodského Hajaji. Jedinečných rolí měl více. Třeba "Bílá paní". Škoda, že Z. Podskalský nešáhl na Lavrova. Jeho mistrovství u výchovy dětí. "Tato zeď není bílá, přece je černá". Mohl nahradit R. Hrušínského, předsedu NV. Vyhlašovat nové, neexistující mosty! Podobně J. Menzel, do "Skřivánků na niti". Sergej mohl perlit. O zmizelém mlékaři, o zemi, kde "I nemožné možné je". Role dobré, textu k učenáí moc není. Staří pouze jedna věta - Drž hubu a plav. I role pro mužika z Kremlu by byla. Zaklet v obraze, s hasákem u pasu. Č. Řandovi to náramně slušelo. J. Bek by poznal, byl někam omylem vlákán. Držel by se svého. Budovatelům dobra. Stavbařům, suché boty ... :-)

2 0
možnosti
PK

"Ano, kdo způsobil, že i sám náčelník, vydával tak zvrácené rozkazy?"

3 0
možnosti
Foto

Velmi dobře jsem se bavil pohádkou i závěrečným poučením.R^

Mladší generace ale asi nebude nic tušit o Hajajovi:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.