Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

No jeste k tomu Brenu, videl jsem fotku v roce 2002 z nejakeho pohranicniho konfliktu mezi Indii a Pakistanem a Indicky vojak tam lezel za Brenem. Dost mne to nadchlo, ale nevim, jestli ten Bren nebyl muzealni kousek a fotka jen pro novinare.

0 0
možnosti
PN

Vite o tom, ze Bren byl sice kvalitni kulomet, ale je to vzor 26? Tedy z roku 1926. To je ponekud zastarala zbran.

Nemecko pocita vcela spravne, jestli odstrihnuti pod SIWIFTu poskodi vice Rusko, o co jde, nebo Nemecko. Pokud je to to predevsim poskozeni Nememecka a minimalne Ruska, takova saknce je o nicem. Sankce maji poskozovat toho, proti komu jsou vyhlasene a ne toho, kdo je vyhlasuje.

Jinak je to obecne obtizne resitelna situace. Vykriky typu Svejkova "Na Belehrad" tomu moc nepomohou stejne jako blaboly, ze by se melo poslat par raket s plochou drahou letu na Moskvu. To by pak nejspis letelo par obdobnych raket zpet.

Pro ty, co maji snizenou inteligenci, toto neni zadna podpora Putina, kterou netrpim. Je to konstatovani, ze je obtizne nejak smysluplne Ukrajine pomoci (krome humanitarni) bez zahajeni plnohodnotne valky s Ruskem. Dodavky zbrani? Super napad. A jak si to presne predstavujete technicky zaridit? Letecky? Kolik tech letadel myslite ze dokaze na Ukrajine pristat, aniz by je Rusokve sestrelili? Po mori je to stejne, zadna lod se na pobrezi Ukrajiny nedostane bez povoleni Ruska. Takze zbyva po zemi. Dost bych se divil, ze by se neco dostalo na misto urcteni, ale rad se budu mylit.

0 0
možnosti
LV

Když už čtěte wikipedii, dočtěte to do konce. Bren je dnes moderní česká zbraň, která je součástí výzbroje armád NATO.

3 0
možnosti
VV

Zatim je na programu je odstrizeni urcitych ruskych kont od SWIFT, protoze uplne odstrizeni by postihlo i urcite, zrejme vlivne nemecke firmy.

Jednu takovou si dovedu predstavit. Ovsem jmeno napsat nesmim, potoze by ten prispevek vrchni admiistrator smazal jako reklamu. Hadejte sami, ktera by to mohla byt.

Napovim ze vyrabi luxusni auta.

4 0
možnosti
PN

Mam obavu, ze ty sankce budou kontraproduktivni stejne jako ty minule uz tenkrat "strasne". Rus prestal kupovat syry z Francie a ovoce z Polska a posili vlastni produkci. To bylo cilem sankci? Asi dost tezko. Nekdy mi pripada, ze politici, co vyhlasuji saknce (a predevsim je vybiraji), nedokoncili asi zakladni skolu. Co bude dale? Dalsi sankce? Treba na dodavky jaderneho paliva pro nase elektrarny? (nebo nemoznost za to palivo zaplatit, coz je v konecnem dusledku totez). A to poskodi Rusko nebo nas? Prestaneme odebirat plyn z Ruska? No hura, takze nase hospodarstvi bude kolabovat. Rus si utahne opasek, ten rok prezije, za tu dobu dokonci plynovot do Ciny a nas jako zakazniky uz nebude potrebovat vubec. To je cilem?

A prosil bych jedince, kteri v tom vidi mou neexistujici podporu Ruska, at se nauci chapat smysl psaneho textu, nez zase napisi nejaky nesmysl typu ze "podporuji Putina" a podobne.

Ja jsem PROTI jakekoliv valce, takze samozrejme proti teto.

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.