Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lumíre,ač nejsme spolu na stejné straně bitevního pole,tak tentokrát ti dávám karmu;-).

1 0
možnosti

Ahoj, Leni!!! Rád tě vidím :-)

V tuhle chvíli asi jsme na stejné straně, protože si Zeman s Haškem vytírají svorně p*del s námi se všemi bez rozdílu světonázoru...

0 0
možnosti

Babiš na to regoval z Francie jasně. Nejde nám o posty, stojíme o plnění našich slibů a programu - to je reakce na nabídku Haška - do vlády a ministerstvo financí.Aniž by jednali o programovém průniku.

V principu je to poměrně veselé. Všechny zavedené strany s houfem svých novinářů napadají Babiše, že nemá program, že není ukotvená strana, a po volbách se ukáže, komu vlastně jde o koryta.

Fakt je, že výsledek ČSSD mohl být lepší, hlavně kdyby se už púl roku nehádali, nedělili koryta a nesnažili se odpálit svého předsedu. A zato může Hašek a spol. Takže ten by měl mazat.

Vyjednávací síle je tč u soc dem na 0. S kým budou jednat? Kdo ? a Kdo bude šéfem strany? Jakou mají hodnotu jejich sliby?

Ve světě v podobné situaci dá předseda, nebo celé vedení strany k dispozici své posty, až když se jim nepodaří sestavit funkční vláda plnící jejich programové cíle.

V ČR všechno ví a zná náš president, ten podpoří odstřel předsedy v přímém přenosu hned po volbách, dřív než se začalo jednat. Nevím, jak si to hošci představují, jestli si myslí, že jim ještě někdo někdy bude věřit.... po takové prasárně..

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.