Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Covir-19 je prostě varianta chřipky, se kterou musíme počítat. A musíme se na ní připravit. Otužovat se, dodržovat pravidla hygieny, a až bude vakcína, nechat se očkovat."

Zdroj: https://vitha.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746712

Vždyť o to právě jde. Momentálně nemáme proti Covid-19 ani účinné léky, ani vakcínu. Proto ta opatření. Za rok už to může vypadat jinak jak s léky, tak s očkováním.

1 0
možnosti
Foto

To víte, že tu nějakou dobu zůstane, a pravděpodobně bude dále mutovat. Populace se postupně promoří, někteří zemřou, zbytek si vybuduje imunitu, jako na jiné viry.

1 0
možnosti
JV

Vzpomínám si, není to tak dlouho, kdy lidi hromadně kupovali slepice a chovali je na balkonech činžáků. Jen čekám, kdy nám něco takového v rámci "nešíření paniky" poradí někdo v televizi.

0 0
možnosti
JV

Nic. Budeme žít a radovat se ze života jako dosud.

1 0
možnosti
PK

Občas se vyhnout bezduchým článkům o tomto viru posílí jistě mentální odolnost .....;-D

1 0
možnosti
KV

vyvíjí se lék a očkování, jestli jste to Vy ubožáku nepostřehl

1 0
možnosti
LV

Děkuji za upozornění, vznešený pane. Mohl byste mi pak dát vědět, až ten lék vynaleznou? Já jsem zatím nepostřehl, že by vynalezli lék na chřipku, ale to víte, k nám ubožákům se toho moc nedonese...

0 1
možnosti
Foto

"Tak proč to odsouvat."

Protože ještě nemáme ani lék ani vakcínu ani získanou imunitu, dokonce ani respirátory, takže když tomu necháme volný průběh, zkolabuje zdravotnictví a nejspíš i zásobování.

3 0
možnosti
Foto

R^ nástup a průběh epidemie potřebujeme zpomalit, protože máme jen omezený počet podpůrných prostředků pro případy selhávání dýchání nakažených s nejtěžší formou infekce.

2 0
možnosti
  • Počet článků 223
  • Celková karma 11,17
  • Průměrná čtenost 1283x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.