Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

surikataa

15. 12. 2011 15:42
čistému vše čisté...

Vy pane Vitho píšete o zlodějích,pasujete se do role těch spravedlivých, kteří je odsuzují, zároveň oceňují jejich pracovitost.

Zapomněl jste ještě na jednu skupinu: zapomněl jste na sebe.

Nemusí to být jen pracovitý zloděj. Může to být velmi slušně vypadající nájemník, který žije přes dva roky v pronajatém   domě. Přes dva  roky neplatí nájem, jen neustále slibuje ,  požívá všech výhod nájemníka a spoléhá na to, že když  mu jeho kamarád pomohl z bryndy tím, že jej nechal bydlet u sebe, že ho přece nevyhodí za nesplácení nájmu nebo ho nedej bože nebude tahat po soudech. Spoléhá na jeho slušnost.Po dvou letech odchází bez uhrazení nájmu a jak se později zjistí, i energií, vše přes 300 000 Kč.

V domě  zanechává spoušť v podobě neuvěřitelného nepořádku.Bez slibu, že věci dá do pořádku.

Nedá, nedal jste nikdy pane Vitho ,neměl jste sebemenší zájem věci napravit, ani jste neměl tolik slušnosti,abyste se omluvil. A teď moralizujete na blogu I.dnes o zlodějích. Věřte mi, je mi z vás smutno.

0 0
možnosti
PH

modrénebe

14. 12. 2011 11:34
Vážený pane,

já to vidím jinak. Krademe všichni, přes státní sektor (tam je to největší) a konče privátem. To, že si někdo soukromě zatelefonuje, udělá barevnou fotku ...... a pracuje (jak kde třeba i 4 hodiny). Spočítejte, si kolik je to miliard, ne jednotek, ale desítek.

1 0
možnosti
PK

pk08

14. 12. 2011 11:32
tak nějak

naprostá pravda-dnes to je umění,vyznat se ve všech zákonech,paragrafech,aby se vše navzájem krylo-je to dřina karma

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1287x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.