Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

R^;-)

A to PS - bezvadné tnutí do reality. Taky jsem zvědavý, jak se všichni ti, co zde kážou o ohleduplnosti, budou prezentovat v reále! Papír totiž snese všechno, ale skutek utek.

1 0
možnosti
KK

Obdivuji vaši odvahu zde prezentovat vaše úvahy o poměru pozitivních testů k celkovému počtu testů. Koncem září jste nás zde seznamoval s vašimy výpočty, že tento poměr již 7 dní nepřetržitě klesá. Realita však byla taková, že během následujícího měsíce(včetně vámi uváděných 7 dní) tento poměr stoupnul z hodnoty cca 12 na hodnotu 32.

Ve skutečnosti tento poměr stoupal prakticky nepřetržitě od 9. srpna až do 25. října. Inu, to se hned pozná odborník.

6 3
možnosti
LV

Pane Kameníku, lžete. Nic takového jsem nenapsal. Napsal jsem (25.9.2020), že stagnuje, protože v době od 17. do 23. září se tento poměr nijak výrazně neměnil (max o desetiny %), zatímco Vy a Vám podobní vykreslovali neohraničené exponenciální křivky rostoucí k tisícům mrtvých v následujících týdnech.

Jak se ukázalo, přestože jsme v té době stáli na počátku epidemie, pořád jsem byl blíže pravdě já než exponenciální odborná elita.

A to je to, co mi dává odvahu prezentovat své úvahy i přes Vaše uštěpačné poznámky, pane Kameníku.

4 3
možnosti
LH

Přímý přenos na ČT z obchodních domů nic, u nár ráno u všech supermarketů nic . Jen tak mimochodem, proč je tedy ta pozitivita testů tak vysoká když do září nebyla a je myslím nyní 2 nejvyšší v EU?

2 1
možnosti
LV

No právě - proč, když máme taková opatření? Že by proto, že se úplně minula účinkem?

A s těmi frontami - počkejte si na odpoledne.

6 2
možnosti
Foto

I46v70o 69C89i29l50i86c48h

18. 11. 2020 7:28

Vidím to stejně R^

6 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.