Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravotnictví to zvládne, jako vždycky. Vždycky to zvládlo, i době kamenné. Principielně to totiž nemůže nezvládnout - zdravotnictví totiž vždy vyrábí dočasný meziprodukt, a vyrobí ho právě tolik, kolik má kapacit. Pokud se kapacita překročí, vyrábí další dočasný meziprodukt - a ten se dodává do dalších technologických provozů. A těm se říká krematoria. A ty nám chválabohu fungují na jedničku. Takže úplně nevím, proč je ten blog tak dlouhý. Když já tady zvládl jeho obsah vyjádřit třemi větami. - - - Náš aktuální boj proti kovidu spočívá v zahalování tváří a ve spalování mrtvých. Zdravotnictví, to je jen jakýsi vedlejší šum. Nač se tedy rozrušovat. Kdyby se zdravotníci sebrali a odjeli na dovolenou, na průběhu nemoci u kovidem nakažených se to nijak moc neprojeví. Starší lidi po napojení na hadice umřou, nejčastěji právě na ty hadice. Zbytek to dá i s drobnou kyslíkovou podporou. Což by zvládl zajistit každý komunální podnik, kde ještě vaří autogenem. Takže, nač máme zdravotnictví. Standardní operace a prevence se zrušily a jen se hadicují zítřejší mrtvoly. Tomu těžko říct jinak než pěkná rozblácenost. A takhle my tady žijeme, než umřeme.

0 0
možnosti
ZZ

Asi to nemáte v hlavě úplně v pořádku, že ?

:-P:-P:-P

1 1
možnosti
JL

Pokud dr. Blatný končí, měl by si zatančit radostný tanec - pokud vím, odcházející ministři dostávají nějaký bonus asi milion kaček, navíc ted lidi budou mučit mediálně zase někoho jiného, kdo to vezme. A brát by to měl jen psychopat, kterému je všechno jedno - normální člověk by z toho skončil v blázinci.

1 0
možnosti
HH

Je to vskutku smutný pohled na ministra zdravotnictví...navíc docent medicíny...

Nicméně, tvrdit, že zdravotnictví to zvládne, když to zvládlo na podzim...no nevím, ono hlavní problém této epidemie je to, že lidi si představují zdravotnictví jako nějakou entitu, která léčí lidi...

Bohužel již nevidí, že je tvořeno lidmi, doktory, sestrami a dalším personálem, který je v podstatě na hranici kolapsu a operuje v podmínkách nuceného nevolnictví, kde jediné východisko je nákaza či zhroucení...Z tohoto hlediska to zdravotnictví dlouho už nevydrží...

2 0
možnosti
JL

Když vidím fotky, na kterých nad jakýmsi zoufalce v trenkách stojí 4 kosmonauti, napadá mě, že ty lidi neumírají na covid, ale na šok z medicíny.

3 0
možnosti
MB

Skutečně je to tragikomické ! Pan Blatný v podstatě sdělil - "Co jsme zavedli - nefunguje. Necestujte mezi kraji ČR" ! Já říkám ANO ! To již víme rok ! S klidným svědomím proveďte rozvolnění a výsledky budou stejné ! ANO, necestujte - pane Blatný, opusťte Prahu a vraťte se do Brna ! ... :-)

4 5
možnosti
LH

A proč v jiných zemích stejná opatření fungují? Plést ignorování opatření s bojem pro vládě je podle mě hloupost na entou...

6 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.