Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebojte se! Až čísla nově nakažených porostou do tisíců, uznáme, že jde o obyčejný koronavirový zánět postihující nejrůznější orgány. Přestaneme zavírat fabriky a i školy! Nelze blbnout do nekonečna! :-)

1 0
možnosti

Otázka je, jak dalece jsou v tomto ohledu "upřímné" okolní státy. My na sebe možná bezelstně vyžvaníme všechno a ti ostatní možná hlásí jen případy s očividnými příznaky (například). :-)

1 1
možnosti
LV

Nerozumím Vaší poznámce. Jde přece o kvalitu našich životů. Jak zlepší kvalitu Vašeho života, že na základě nějakých hausnumer vycucaných z prstu budete do smrti chodit s hadrem přes obličej jenom proto, aby naše republika nevypadala před Německem hloupě?

0 1
možnosti
JS

Nežereme jim to všichni. A s těmi novináři máte pravdu. Jejich úroveň je ještě horší než úroveň našich politiků

1 2
možnosti
LH

Doufám že tento článek si přečtou Němci a Slováci - jinak dojde přesně k tomu co si už tři týdny myslím a to bude teprve průšvih - zavření hranic z jejich strany....

3 1
možnosti
LV

Neměl byste mě radši někam nahlásit? Nebyl byste první...

1 1
možnosti

Omlouvám se Vám, že reaguji jen na nadpis, a že článek si přečtu až večer, ale považuji za důležité neděsit se při tak nízkých číslech nakažených! Ta čísla porostou do tisíců. A nic se neděje! Dodržujme zvýšenou hygienu a nařízení vlády a nemusíme se ničeho bát! To vám píše člověk, který má šanci na úmrtí 1:5! :-)

0 1
možnosti
LV

Vy jste to opravdu nečetl, pane doktore :-) ale přiznání je polehčující okolnost!

Děkuji za Váš zájem a věřím, že si text v klidu přečtete až do konce. Hezký den!

1 0
možnosti
MR

Mně to připadá jako kdby lidem poslední půl roku někdo vypnul levou mozkovou hemisféru, kde je cit pro realitu, autoritu, hodnoty, čas, řád ... To prostě zde chybí. Hranice u epidemie chřipky je 1.100 případů na 100 tisíc obyvatel. Dále už zde není prázdninový provoz, dále letní teploty, ve větším rozsahu se používám MHD, děti šli do škol a rodičové zpět do zaměstnání atd.. Je COVID-19 vysoce infekční, jsou zahlcené nemocnice, lidi úmírají na ulicích ? Nechápu proč už někdo zde nebouchne do stolu a řekne, budeme to řešit až bude překročena hranice epidemie, vysoká infekčnost, závažné průběhy. Media navíc vlastně už mají v rukou mladé generace novinářů jež vyrostli v inkubátoru doby, a městského prostředí, a nemají cit pro práci s veřejností, informovaností a informačním sdělením a hodnotami, z komáru dělají veloubloda a socialisticky úkolují vládu a stát. Dříve politici šířili blbou náladu a dnes media ... Dostali jsme se prostě do slepé uličky, díky slepé podpoře mladých generací od roku 1989, nemáme zde osvícené autority, politiky, kormidelníky, vlastníky firem atd. Vládne zde kolektiv ...

2 1
možnosti
LV

Díky za příspěvek. "Vládne zde kolektiv ...", to je bohužel po 30 letech tak třeskutá pravda, až z ní mrazí... Takhle zglajchšaltovat společnost neuměli ani komanči.

5 1
možnosti
Foto

I74v24o 56C27i17l71i69c24h

5. 9. 2020 10:39

Opět plný souhlas R^

"Potřebujeme, aby došlo ke změně, abychom mohli trasovat jenom ty, kteří jsou pro nás epidemiologicky významní. Prostě tak, abychom nemuseli trasovat mladé, zdravé a bezpříznakové. Oni nejsou vůbec nemocní, ale jsou pouze nakažení."

Šéfka pražské hygienické stanice Zdeňka Jágrová

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zdenka-jagrova-hygienicka-koronavirus-zdravi.A200904_200501_domaci_cern&h=AD5E7CB15D7906B2174B425645347D86

2 1
možnosti
LV

Děkuji za podporu.

K tomu trasování mám ještě jednu připomínku - nevěřím tomu, že ti zpovídaní nemocní uvádějí všechny, se kterými se setkali. Kromě toho, že si nevzpomenou, umím si představit, že mnozí prostě spoustu kontaktů zapřou, aby své známé a blízké nevystavili opruzu karantény. Raději jim zavolají poté, co se o své pozitivitě dozvědí, a řeknou jim to soukromě.

3 1
možnosti
LV

Vítejte! Bez Vás bylo v minulé diskuzi smutno.

2 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.