Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kedlubajz

19. 8. 2012 21:00
ehm

No jo, že tu u nás ale máme spousta militantních islamistů. Číhají na každém rohu!

0 0
možnosti
T

toratora

18. 8. 2012 17:27
to snad ne

"zlepšovák" zákona o

rodině z dílny ODS..."pane Praksi, to snad nemyslite vazne. Ale opravdu ne. To chcete rict, ze treba v takovem rakousku, nebo francii a dalsich statech kde lze otcovstvi poprit do 18 roku ditete je rodina a populacni politika v totalni krizi? Se podivejte jaka je rozvodovost v tech jmenovanych krajinach a u nas. Pisete bludy a mel by jste si nejdrive zjistit fakta nez napisete hlouposti. Vy asi nejste otec, ze ne? Anebo kdyz budete mit dite a zjistite ze neni vase a bude mu 5 roku, tak potlacite svoje touhy mit sveho vlastniho biologickeho potomka a budete se dal starat o kukacci dite a ctit jeho matku. Ze statistik plyne, ze az 1/4 otcu se stara o cizi dite a ze jsou podvedeni matkou, coz by pro matky melo byt trestne. Takze radsi piste ze absence moralky dane ctvrtiny zen je castecnym puvodcem rozvratu rodin.

Jinak ke 4% tematice se nema smysl vyjadrovat. Adorace hlouposti, exhibicionizmu a psychickych problemu je celkem nechutny.

1 0
možnosti
TT

žepré

18. 8. 2012 23:54
Re: to snad ne

No, tak třeba zase u těch našich nejmilejších bratrů v BRD je to tak, že genetické zjišťování původu dítěte smí být prováděno pouze na základě žádosti obou rodičů. Pouhé zjišťování - bez zahájení jakéhokoliv právního kroku - bez souhlasu, no, co si budem říkat, matky, je trestným činem (nejenom toho otce, co "ukradl" třeba vlásky děťátka z hřebene, ale taky laboratoře). A není žádný právní nástroj, kterak matku dítěte (manželku) přinutit k souhlasu se stanovením otcovství.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

18. 8. 2012 17:24
Jo...

...oni se nám budou vysmívat a pošklebovat, hlučné parádičky dělat, osočovat nás z fóbií a ostouzet nás, že je zabíjíme heteronormativitou - a MY je budeme chránit. Určitě. Už se hrnu do fronty, celobarevně a v nadživotní velikosti. :-P

-

Ačkoliv proti klerikálům (libovolného vyznání) bych je patrně bránil... ovšem jen proto, že klerikálové mi leží v žaludku přece jen o něco málo víc. ;-)

1 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

18. 8. 2012 17:44
Re: Jo...

Lesni sberi, kdo Vam nelezi v zaludku?8-o;-D

0 0
možnosti
KT

Ježikača

18. 8. 2012 15:10
zajímavý článek

a prostor k úvahám. také si nemyslím, že by rodinu ohrožovali homosexuálové. spíš je to tím, že není ekonomický tlak, ani společenský a náboženský tlak který býval dřív, aby vydržela

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

18. 8. 2012 15:08
Takéto akcie sú proste obyčajný exhibicionizmus

za účelom liečenia mindráku, nič viac, nič menej.:-P

Považoval by som za úplne normálne keby si urobili festival, nech trvá kľudne mesiac a nech si tam robia čo chcú, pokiaľ to bude mimo dosah verejnosti.

Načo ale ten demonštračný sprievod? Má psychicky normálny človek potrebu kričať z davu na ulici "som pyšný a hrdý" ? Vytrubovať to pre verejnosť? Asi ťažko.

Rockeri, pankáči, folkáči, filmári, sochári majú svoje festivaly, robia potom nejaké sprievody ulicami? Rovnako majú svoje festivaly, či veletrhy záhradkári, poľovníci, poľnohospodári, stavbári...

Čím je iná sexuálna orientácia výnimočná, že majú potrebu verejne agresívne a hlasito dávať najavo svoju pýchu a hrdosť ľuďom, ktorím je úplne jedno kam svoje pindíky strkajú, čím si vypchávajú podprsenky a z akej kože majú brigadírky ?8-o

6 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

18. 8. 2012 17:56
Re: Takéto akcie sú proste obyčajný exhibicionizmus

Tak jsou jeste zeme, kde to nikomu nevadi, kde se slavi karnevaly Jamajcanu, Filipincu, Cinco de Mayo, pochod veteranu, pruvod v den narozenin kralovny Victorie, desitky festivalu a pouze postkomunisticke a zeme s totalitnimi rezimy maji problem, vyrazte v ten den do hor, nebo na vodu, ja jsem z mesta venku kazdy weekend;-)

0 0
možnosti
MD

+R/-W

18. 8. 2012 14:37
..

Kolik bude stát takové rozhodovací řízení a kdo ho zaplatí ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 845x
Pracuji jako IT analytik.

Monitoruji legislativu z pohledu občana:
www.obcanskymonitoring.cz

Hledám spolupráci s dalšími bloggery, abychom společně vytvořili lepší veřejné zpravodajství než je současný infotainment.
www.nezpravy.cz

Organizuji autorská čtení a veřejné přednášky
www.knihovnapruhonice.cz

Organizuji výstavy:
http://krystalbriliant.wordpress.com/

Propaguji www.podnety.cz jako moderní nástroj komunikace občana s obcí.

Jsem zastupitelem v obci Průhonice.

Seznam rubrik