Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byla jsem na jednání rady osobně a nepřipravení se mi zdáli především předkladatelé návrhu na projednání kauzy VN47. Tento problém zjevně nikoho nezajímá, na rozdíl od předešlého bodu jednání, kterým byl prodej domu Václavské náměstí 39. Možná by bylo lepší věnovat svou energii skutečným problémům.

0 0
možnosti
Foto

Pavlína. Jste zaměstnankyní investora, takže chápu, že musíte zastávat stanovisko, jaké zastáváte. :) 

Ostatně jsme spolu diskutovali už i u mého minulého článku.

http://vitezslavpraks.blog.idnes.cz/c/349355/Praha-chce-uz-zase-zbourat-Kozakuv-dum-na-Vaclavaku.html

Víte sama velmi dobře, kolik bylo kvůli tomuto domu demonstrací, ví to i pan majitel Wolf, který mi ostatně jednu z demonstrací, kterou jsem organizoval, přišel rozbíjet v převleku za opici-gorilu. :) (A to zřejmě v narážce na velký realitní skandál na Slovensku, Gorila SK). Z toho je zřejmé, že se tato firma neštítí žádného prostředku.

No a jinak firmě FlowEast gratuluji, zdá se, že díky liknavosti státní správy i pražanů, kteří jsou bohužel tak přátelští a pohodoví lidé, že si doslova nechají špalky na hlavě sekat, vyhráváte. Snad by se jen měla firma přejmenovat z FlowEast na Drang nach Osten, že nám likvidujete památkovou zónu UNESCO, pražskou památkovou rezervaci. Styďte se.

A že problém nikoho nezajímá? Alespoň nelžete tak uboze. Vždyť stížnosti na Vámi tlačený projekt podávali od aktivistů přes NPU,MK, Senát, ombudsmana, dokonce i sám prezident. Máte to v článcích všechno odcitováno a doloženo odkazy.

0 0
možnosti
Foto

Už aby ta ohavná krypta zmizela. Jenže oni tam postaví stejnou hnusotu. Ach jo...

0 0
možnosti
Foto

Jan. S takovým přístupem ale bude památková rezervace brzy pryč, nemyslíte? - A ostatně, máte pravdu, brzy bude pryč...

Nyní se do Prahy jezdí na tato hezká místa dívat celý svět - a Praha z toho těží (je pátý nejbohatší region v ČR). Srovnejte to s tím, kolik lidí jezdí do nově vybudovaných obchodních center? Neřekl bych, že málo, ale určitě tam nejezdí davy lidí i z druhého konce světa. :)

0 0
možnosti