Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Tak jste si ulevil, zanadával, vypustil několik invektiv, a to je tak vše. Hlavně, že je vám lépe. Ale jinak tento váš počin nic nezmění na tom, že Miloš Zeman je prezidentem České republiky, zvoleným v přímé volbě nadpoloviční většinou oprávněných voličů. A nic s tím nenaděláte.:-)

2 2
možnosti
Foto

Volbou to nekončí, nýbrž začíná. Pak by teprve měla nastat ta pravá přísná kontrola. 

Že kritizuji Zemana neznamená, že jsem zastáncem KS, viz můj další článek

http://vitezslavpraks.blog.idnes.cz/c/313055/Co-Skarta-SKarle-Aneb-socialni-reformy-site-na-miru-hornich-09.html

0 0
možnosti
Foto

Díky za koment, přečetl jsem vše. Má reakce: Homosexualita je vrozená, neexistuje důvod, proč se pro ni na někoho zlobit. Můj názor na toto téma je zde. Mějte se prima.

http://vitezslavpraks.blog.idnes.cz/c/283724/Prague-Pride-OK-ale-nac-byt-vlastne-pysny-a-hrdy.html

0 0
možnosti
VH

Ty máš ale problémy. :-)

4 4
možnosti
Foto

:) Doporučuješ mi hledět si svého talíře a vše ostatní ignorovat? Hm. :)

0 0
možnosti
JD

J80i47ř73í 82D41r10á96č

27. 5. 2013 6:50

Autore podle Vašeho uvažování nejsou důležití lidé, podstatný je dokonalý a perfektně fungující SYSTÉM. Pokud kdokoli nebo cokoli byť jen o milimetr zahne od SYSTÉMOVÝCH PRAVIDEL bude nemilosrdně jako nespolehlivá součástka NAHRAZEN.

Vše bude systémově pod kontrolou a dohledem srovnatelným s talibánskými milicemi. Nejenže bude na každé ulici kamera každých 100 m, ale lidé jsou tak nespolehlivými součástkami SYSTÉMU, že je je nutno z preventivních důvodů načipovat a kontrolovat 24 hodin denně.

Autore, naší zemi bude zcela jistě nejlépe, když ji ovládnou systémoví fanatici z Vašeho "Občanského monitoringu". Moc se na to těším:-):-)

6 8
možnosti
Foto

Díky za koment. Nejsem obhajovatel systému a už vůbec ne fanatik. Ale státní správa skutečně je a má být systém. Pokud existuje zákon, je úředník povinen se jím řídit. Nesmí jednat svévolně a zlovolně. Pokud začnou úředníci tak jednat, je s námi amen. Představte si, že by Vás policista pokutoval nebo zavřel jen proto, že se mu nelíbíte, bez ohledu na to, zda jste něco spáchal. A člen vězeňské správy by Vás odmítl pustit z vězení ze stejného důvodu. Už tak je české právo obtížně vymahatelné, teď s touto svévolí řečeno herní terminologií postupujeme do dalšího levelu.

0 0
možnosti
Foto

Máte svoji pravdu - klapky na očích, nezajímají vás souvislosti, MZ je darebák, tím to končí a žádná diskuze se nekoná. Pro i proti můžeme napsat odkazy na stovky článků, blogů apod. to je naprosto irelevantní. Ale život není černý ani bílý, spíše v něm jsou různé odstíny šedi. Nejsem jednoznačný zastánce chování ani jednoho ze zúčastněných, ale takto jednoznačného odsouzení bych se nedopustil. Jistě vím jen jedno. Kdybych bydlel v Průhonicích, tak Vás nevolím. Fanatismus jakéhokoliv druhu mne odpuzuje. A Váš blog přesně tímto zavání.

10 12
možnosti

Opravdu je fanatismem to, když si někdo dovolí trvat na tom, aby prezident republiky plnil své povinnosti ? To je pozoruhodné právní vědomí.

Nu, a pane Dočekale, píšete také, že nejste jednoznačným zastáncem chování ani jednoho ze zúčastněných. Abych to pochopila správně, tak trochu tedy ale níže uvedené schvalujete, viďte ?

"Novináři jsou pitomci, hnůj a fekálie."

"Novináře dělím do dvou skupin. Tou první skupinou jsou normalizační komunistická práčata. Tento typ pokládám za novinářské prostitutky a hluboce jimi pohrdám. A pak je druhý typ novinářů. A to nejsou jen hlupáci, to jsou sebevědomí hlupáci, kteří píší o všem a nerozumějí ničemu. A tito hlupáci spolu s novinářskými kurvičkami vytvářejí mediální prostředí v této zemi."

"Někteří puritánští členové ČSSD kritizovali Buzkovou pro její údajnou sexuální promiskuitu. Nejsem puritán a jen jsem s pobavením poslouchal příběhy několika kolegů, jak překonali vzdálenost mezi kunderovskou registráží, kontaktáží a konzumáží během jediného dne. Shodně s Markem Twainem bych jen dodal, že hodnota této trofeje byla poněkud devalvována četností jejich údajných výskytů."

"Mimochodem, říká se mu skútr a já jsem se pořád ptal, co to znamená. A není to karosovaný motocykl, je to zkratka, kterou ostře odsuzuji a kterou ho oblažují jeho kolegové ze Senátu a která zní zkurvený trpaslík. Ale já v žádném případě nechci kritizovat pana Žantovského za jeho fyzický vzrůst, i když v jeho případě zhruba odpovídá jeho intelektuální potenci."

10 12
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 845x
Pracuji jako IT analytik.

Monitoruji legislativu z pohledu občana:
www.obcanskymonitoring.cz

Hledám spolupráci s dalšími bloggery, abychom společně vytvořili lepší veřejné zpravodajství než je současný infotainment.
www.nezpravy.cz

Organizuji autorská čtení a veřejné přednášky
www.knihovnapruhonice.cz

Organizuji výstavy:
http://krystalbriliant.wordpress.com/

Propaguji www.podnety.cz jako moderní nástroj komunikace občana s obcí.

Jsem zastupitelem v obci Průhonice.

Seznam rubrik