Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Smlouvu neprodlužovat!

0 0
možnosti

V racionálně vedeném státě by byla licence prodloužen, Monsantu by byla nabídnuta spolupráce, Čechy by se výrazně posunuly v genetice a biologii dopředu, studenti genetiky by nemuseli do USA, ale získávali by znalosti tady, český rozpočet by měl zase o něco nižší deficit.

2 0
možnosti
Foto

Ano, racionálně vedený stát by posoudil všechna rizika, přinutil žadatele je ošetřit. Získal z toho výhody pro občany, které popisujete.

Banánová republika naopak nic z toho neudělá, nechá si vnutit podmínky a rozjede vše pod pokličkou a nadivoko. Každý ať si odpoví, ke kterému modelu máme jako stát blíže.

0 0
možnosti
LS

Pokud jako analytik v podkladech pro vývoj vyžadujete po programátorech přijetí určitých bezpečnostních opatření k zamezení ať už úniku nebo poškození dat (či samotného kódu) znamená to, že existuje tak závažné riziko, že by měl být celý vývoj zastaven a zakázán?

Na požadavcích na nakládání s testovacím materiálem nespatřuji nic tak nestandardního, aby mne to zneklidňovalo. Z mého pohledu jde o standardní opatření, které má zamezit tomu, aby výsledky pokusu (nebo jeho části) se dostaly do oběhu aniž pro to měly svolení.

2 0
možnosti
Foto

To je jen jeden z důvodů opatření. Nepodléhejte PR, že GMO nepřináší rizika. Všechno má rizika a zvláště takto silné nástroje. A technologové GMO umí dnes hotová kouzla. Rizika zvládneme, když se jimi budeme seriozně zajímat, ne tak, že je odhodíme za záda nějakou ideologickou průpovídkou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 845x
Pracuji jako IT analytik.

Monitoruji legislativu z pohledu občana:
www.obcanskymonitoring.cz

Hledám spolupráci s dalšími bloggery, abychom společně vytvořili lepší veřejné zpravodajství než je současný infotainment.
www.nezpravy.cz

Organizuji autorská čtení a veřejné přednášky
www.knihovnapruhonice.cz

Organizuji výstavy:
http://krystalbriliant.wordpress.com/

Propaguji www.podnety.cz jako moderní nástroj komunikace občana s obcí.

Jsem zastupitelem v obci Průhonice.

Seznam rubrik