Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

WIFI

23. 2. 2009 8:47
Plynovod

Plynovod je o ničem, změní se vláda a začne prodávat plyn jinam a my si můžem vybudovaným plynovodem posílat maximálně tak potrubmí poštu. Řešením energetiky není zvyšování závislosti na dovozu, ale výstavba vlastních energetických zdrojů, v dnešní době jednoznačně jaderných.

0 0
možnosti
K

K-D

21. 2. 2009 19:49
Jenom

odkud se má brát plyn - zrovna moc ho tam není. Ale roura v zemi se může třeba někdy hodit.

0 0
možnosti
I

IJNovak

21. 2. 2009 16:32
Proč neprosadíme Jaderku v PSP a dostavba se zahájí

Protože máme vládu loutek ovlivňovaných podezřelými iluminátory a loutkaři! Loutkaři se nemají zábrany a jsou schopni i ohrozit společnost! Při ohrožení se více vydělá, řeší se problémy bez výběrových řízení, dokonce mnozí v tom již mají praxi při výběru a nákupu zábran proti vodě v Praze.

Kolik by měla vynést dostavba ETE 34??? Můj odhad pro politiky tak 10 miliard Kč korupčních výnosů!!!Zločin řízený státem!!! Lze nalézt další příklady tunelů v ČR???

Politické spiknutí okolo ETE buded mít až mezinárodní rozměr! Proto navrhujeme transparetní řešení

0 0
možnosti
I

IJNovak

21. 2. 2009 16:11
Plyn lze nahradit elektřinou z jaderek, a pokud stojí v ČR

nejsme tak závislí na nespolehlivých partnerech!!! Kdy začneme stavět jaderku?

Až budou všichni budovatelé v hrobě a ČEZ bude muset objednat dílo na klíč od cizího státu, než aby zapojil 20 000 odborníků z ČR na dostavbu ETE34, využili vyjímečnou schopnost českého energetického průmyslu a stavebnictví postavit a uvést do provozu dílo hodné úcty a uznání Neemisní Jadernou Elektrárnu!!! Místo toho se Topolánek nechá spoutat vyděračem Bursíkem k nepodpoře Jaderky, odvrhne všechny odborníky do ústraní, ve vedení ČEZu toleruje právníky a hokynář zdražujíce elektřinu nad únosnou cenu, Kteří nové neemisní zdroje nepodporují.

 To způsobí implozi energetického systému ČR, ohrozí českou ekonomiku a společnost, zhroutí se přenosová soustava a black out způsobí ohrožení životů! Vláda to zakecá, hlavně,že májí politici korupční výnosy z ČEZu. Převáží uhlí do elektráren místo ČD, Jiné společnosti jsou zaplaceny za opisování vlivu díla na ŽP a dostavba ETE 34 je pořád odkládána!

0 0
možnosti
JN

honzajaka

21. 2. 2009 13:40
Je třeba

se začít obejít bez ropy

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Bydlím v Dukovanech vedle jaderné elektrárny. Od počátku její výstavby ji sleduji. V současné době jsem zástupcem jaderné veřejnosti a předsedou Energetického Třebíčska. Před tím jsem byl senátorem a starostou Dukovan.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky